Bedrijfspand/hal/kantoor Veense Polder 6

4264KL Veen (Aalburg, NB) (1219x bekeken)

Omschrijving

Per direct beschikbaar!

Nieuwe bedrijfsunit te huur aan de Veense Polder nummer 6 te Veen. Voorzien van 2 eigen parkeerplaatsen.

Totaal verhuurbaar vloeroppervlak is 156 m2. Afmetingen zijn netto 12.13m x 6.37m op de begane grond en 12.38m x 6.35m op de verdieping.

Hoogte begane grond 3.95m en verdieping 3.25m.

Deze bedrijfsruimte is voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur (3.5mx3.5m) en aparte loopdeur, meterkast met krachtstroom, glasvezel(voorbereiding in meterkast), LED verlichting, diverse stopcontacten, toilet, wasbak, brandblusser, trap naar de verdieping. Daarnaast is er een opening in de verdiepingsvloer aanwezig waardoor de bovenruimte ook eenvoudig als magazijn gebruikt kan worden. Deze opening is groot genoeg voor een pallet.

Uiteraard is deze opening ook eenvoudig af te sluiten waardoor het volledige vloeroppervlak van de bovenverdieping te gebruiken is.

Het gehele verzamelgebouw voldoet aan de laatste bouweisen, is volledig onderheid, optimaal geïsoleerd en geheel voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.

Het bedrijfsverzamelgebouw is voorzien van een gewapende betonnen fundering op prefab betonpalen. De begane grondvloer is in het werk gestort en monolithisch afgewerkt. De vloer is geïsoleerd uitgevoerd en is berekend op een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2. De constructie betreft een staalconstructie. De gevels rondom bestaan uit sandwichbeplating, de binnenwanden bestaan uit prefab beton binnenwanden.

De verdiepingsvloer betreft een gladde betonvloer voorzien van een dichte vuren trap wit (gegrond) en een vloerbelasting van 250kg/m2.

Deze bedrijfsunit is representatief gelegen aan de voorzijde.

Het bedrijfsgebouw is in een hoek gesitueerd en het bedrijventerrein is goed bereikbaar via een directe ontsluiting op de provincialeweg.

Bestemming betreft bedrijfsdoeleinden. Eventuele vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente geregeld te worden.

Veense Polder 6 te Veen
Huurprijs €1.095,- per maand excl. BTW

Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Stephan Zwarts of Erwin Raadjes via 0183511730.
Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Loods, Kantoorruimte, Opslagruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Verzamelgebouw
Adres:
Veense Polder 6
Postcode:
4264KL
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
€1.095 per maand excl. BTW
Bouwjaar:
2023

Soort:
Loods
Plaats:
Veen
Prijs:
€1.095 / mnd…
Meer informatie via
Stille Maatschap C.S.W. Zwarts E. Raadjes

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen: