ID: 2190 El Sombrero

2584 BB Den Haag (Den Haag, ZH) (15x bekeken)

Omschrijving

Zeer bekend Mexicaans restaurant direct achter het strand van Scheveningen. Dit goedlopende Mexicaans Restaurant ligt in een gezellige en toeristische buurt! Al jaren is dit een begrip in Den Haag. 

Dit sfeervolle restaurant is groot maar knus. Het beschikt over 2 ingangen. Bij beide ingangen waan je je in Mexicaanse sferen. De ene ingang is voor het ala carte restaurant met totaal ongeveer 80 zitplaatsen verdeeld in allerlei gezellige plekjes. Ongeveer de helft van deze ruimte is ook exclusief af te huren voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of een andere vorm van private dining.

De andere ingang is volledig gericht op ‘’de snelle hap’’. Hier kun je wat kleins eten, bestellen, ophalen en ook de bezorgers melden zich hier. 

Tussen het restaurant en delivery kant zit een grote keuken met al het nodige apparatuur en uitgiftes voor zowel het restaurant en de bezorging/afhaal. Deze goedlopende locatie is ideaal wanneer je het Mexicaanse concept wilt doorzetten. Maar het doorvoeren van een volledig nieuw concept is met de volledige aanwezige inventaris is ook zeker mogelijk. 

Locatie heeft een categorie 2 vergunningen waarbij je dagelijks open mag van 07:00 uur tot 01:30 uur en op vrijdags, zaterdags en zondag zelfs tot 02:30 uur
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Dit sfeervolle restaurant is gelegen midden in de winkelstraat de Keizerstraat de oudste en meest hi
Adres:
Keizerstraat 51
Postcode:
2584 BB
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
125000,00

Soort:
Horecapand
Plaats:
Den Haag
Prijs:
€ 125000,00
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaars
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio