Langstraat 43

5664Ge Geldrop (Geldrop-Mierlo, NB) (282x bekeken)

Omschrijving

Het te huur aangeboden object betreft een fraaie winkelruimte gelegen aan de Langstraat 43 te Geldrop.

De ruimte heeft een oppervlakte van ca. 155 m² en heeft een frontbreedte van ca. 8 m¹.

De Langstraat is de hoofd-winkelstraat in het centrum van Geldrop. Naast diverse lokale winkeliers zijn ook de landelijke filiaal bedrijven zoals Blokker, Bakker Bart, Takko en ICI Paris hier gevestigd. Het winkelaanbod betreft zowel modisch als en overig niet dagelijks aanbod.

BESTEMMING:
Volgens het bestemmingsplan is de bestemming centrumdoeleinden.
De bestemming is derhalve zeer ruim te noemen. Graag verwijzen wij u naar de gemeente Geldrop voor de exacte inhoud van het bestemmingsplan.

VOORZIENINGEN:
Het gehuurde bestaat uit een casco winkelruimte. Het object zal echter worden opgeleverd in de huidige afgewerkte staat, inclusief de navolgende voorzieningen:

- huidige wand-, vloer- en plafondafwerking,
- meterkast met aansluitingen gas/water/elektra,
- pantry/toilet,
- warmtegordijn,
- airco units.

SERVICEKOSTEN EN SERVICES:
Het object beschikt over een eigen aansluiting gas, water en elektra. De kosten hiervan zijn rechtstreeks door huurder te voldoen.

De winkelruimte beschikt over energielabel A.

BEREIKBAARHEID / BEVOORRADING:

Het object beschikt tevens over een achteringang waardoor bevoorrading via de achterzijde mogelijk is.

PARKEREN:
Geldrop beschikt over uitstekende parkeervoorzieningen. Direct achter de winkel bevindt zich het parkeerterrein Het Machinaal. Hier zijn ruim voldoende openbare (betaalde) parkeerplaatsen voorhanden.

HUURTERMIJN, VERLENGING EN OPZEGGING:
Een huurtermijn bedraagt bij voorkeur 5 jaar, waarbij sprake is van een verlenging van telkens 5 jaar. Een opzegging is 12 maanden voorafgaand.

HUURPRIJSAANPASSING:
De huurprijs zal jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) worden aangepast.

BTW:
Uitgangspunt van huur en verhuur vormt een zogenaamde met BTW belaste levering. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd. De huurverplichting moet worden voldaan per vooruitbetaling per maand.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting.

MODEL HUUROVEREENKOMST:
Uitgangspunt is een standaard ROZ- huurovereenkomst ( Raad voor Onroerende Zaken). Daarbij kunnen een aantal specifieke object gebonden aanvullingen van toepassing zijn.

AANVAARDING:
In overleg. Op korte termijn mogelijk.
Kenmerken
Soort:
Winkelruimte
Ligging:
in centrum
Adres:
Langstraat 43
Postcode:
5664Ge
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
€ 28.000,- p/j ex BTW

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Geldrop
Prijs:
€ 28.000,- p…
Meer informatie via
Kolsteren Bedrijfshuisvesting
0495-588111


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio