Den Engelsman 2A

6026RB Maarheeze (Cranendonck, NB) (1106x bekeken)

Omschrijving

Het te huur aangeboden object betreft een  kantoorruimte van ca. 745 m² op de 1e verdieping of een kantoorruimte van 300 m² gelegen op de 2e verdieping.

De kantoorruimte op de 1e verdieping betreft een kantoortuin alsmede een viertal separate kantoorruimten en een grote vergaderruimte.

De kantoorruimte op de 2e verdieping bestaat uit een 2-tal kantoortuinen en een separate kantoorruimte. De 2e verdieping is eventueel ook in delen te huur waarbij er sprake is van een kantoorruimte van ca. 130 m² en een kantoorruimte van ca. 170 m².

De kantoorverdiepingen zijn zowel per trap als per lift bereikbaar.
De verdiepingen beschikken over dames en heren toiletten en ieder een eigen pantry.

Er is sprake van een gezamenlijke entree op de begane grond met hoofdgebruiker Solmar.

VOORZIENINGEN:
Uitgangspunt vormt een casco huur waarbij het object o.a. is voorzien van:

Pantryruimten,
Toiletten,
Verwarming,
Lift.
SERVICEKOSTEN EN SERVICES:
Ten behoeve van het verbruik van gas, water, electra en internet zal een nog nader vast te stellen bedrag per m² gehanteerd worden.

BEREIKBAARHEID / BEVOORRADING:
De kantoorruimten hebben een zeer goede bereikbaarheid. De op-en afritten van de A2 richting het noorden en zuiden van het land liggen op 2 autominuten afstand. Op 200 meter loop afstand is het treinstation van Maarheeze gelegen.

PARKEREN:
Voor het object op eigen terrein zijn voldoende parkeervoorzieningen voorhanden.

HUURPRIJS:
Huurprijs op aanvraag.


BTW:
Uitgangspunt van huur en verhuur vormt een zogenaamde met BTW belaste levering. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd. De huurverplichting moet worden voldaan per vooruitbetaling per maand.

HUURTERMIJN, VERLENGING EN OPZEGGING:
Een huurtermijn bedraagt bij voorkeur 5 jaar, waarbij sprake is van een verlenging  van telkens 5 jaar. Een opzegging door huurder en verhuurder is 6 maanden voorafgaand.

HUURPRIJSAANPASSING:
De huurprijs zal jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) worden aangepast.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting.

MODEL HUUROVEREENKOMST:
Uitgangspunt is een standaard ROZ- huurovereenkomst ( Raad voor Onroerende  Zaken). Daarbij kunnen een aantal specifieke object gebonden aanvullingen van  toepassing zijn.

AANVAARDING:
In overleg.
Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Bedrijventerrein
Adres:
Den Engelsman 2A
Postcode:
6026RB
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
Op aanvraag

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Maarheeze
Prijs:
€ Op aanvraa…
Meer informatie via
Kolsteren Bedrijfshuisvesting
0495-588111


Delen: