Bel ons om uw perfecte privékantoor te vind…

3062 ME Rotterdam (Rotterdam, ZH) (1218x bekeken)

Omschrijving

"Bent u op zoek naar een privékantoor voor 1 of 2 personen? Krijg toegang tot een privékantoor van 8 vierkante meter plus 50 vierkante meter aan gedeelde ruimte die u kunt gebruiken wanneer u wilt, samen in één betaalbaar pakket. Er zijn kantoren bij u in de buurt beschikbaar, dus als u wilt, kunt u er meteen in.
Het betreft hier een privékantoor voor 1 tot 2 personen, volledig uitgerust met snel internet en telefoonaansluitingen. U kunt ook gebruikmaken van ondersteunende services en voordelen. Zo heeft u toegang tot gedeelde vergaderruimtes, open, gedeelde werkruimtes met ergonomisch meubilair en administratie- en receptiemedewerkers op locatie die gasten verwelkomen, de telefoon beantwoorden en mail doorsturen als u niet op uw werkplek bent.
We stemmen de werkruimte af op uw behoeften, van 1 tot 100 bureaus of meer, zodat u zich kunt richten op hoe u werkt, niet waar u werkt.
We hebben een enorm aanbod aan professionele, inspirerende en stimulerende werkruimtes en community's waaruit u kunt kiezen. Hiermee heeft Regus al meer dan 2,5 miljoen mensen enthousiast gemaakt over de revolutie in werkruimtes. Werk waar, wanneer en hoe u wilt, in professionele ruimtes die gericht zijn op productiviteit.
Met meer dan 3000 locaties en 100.000 kantoren van 5 tot meer dan 1000 vierkante meter hebben we voor iedereen de perfecte werkruimte.
Informeer nu"




Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Lichtenauerlaan 102-120
Adres:
Lichtenauerlaan 102-120
Postcode:
3062 ME
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
€ 443/maand

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Rotterdam
Prijs:
€ 443/mnd
Meer informatie via

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio