Bel ons nu of kom langs voor meer informatie.

2595 AR Den Haag (Den Haag, ZH) (1318x bekeken)

Omschrijving

"Reserveer uw eigen bureau in een geavanceerde, inspirerende en stimulerende co-workingruimte bij u in de buurt. U krijgt bovendien toegang tot 30 vierkante meter aan gemeenschappelijke ruimte die u naar wens kunt gebruiken. En dat alles in één pakket waarbij alles is inbegrepen.
Reserveer een eigen bureau in een co-workingruimte op een van onze toplocaties in de stad en krijg toegang tot alle gemeenschappelijke ruimtes op elke locatie die aangesloten is bij het programma. Op de door u gereserveerde locatie heeft u een eigen boekenkast, toegang tot een volledig uitgeruste business lounge met cabines of hot desks, snel internet en alle voorzieningen die u van een moderne werkplek mag verwachten.
We stemmen de werkruimte af op uw behoeften, van 1 tot 100 bureaus of meer, zodat u zich kunt richten op hoe u werkt, niet waar u werkt.
We hebben een enorm aanbod aan professionele, inspirerende en stimulerende werkruimtes en community's waaruit u kunt kiezen. Hiermee heeft Regus al meer dan 2,5 miljoen mensen enthousiast gemaakt over de revolutie in werkruimtes. Werk waar, wanneer en hoe u wilt, in professionele ruimtes die gericht zijn op productiviteit.
Met meer dan 3000 locaties en 100.000 kantoren van 5 tot meer dan 1000 vierkante meter hebben we voor iedereen de perfecte werkruimte.
Informeer nu"

https://www.regus.nl/coworking-space?utm_source=bedrijfsvastgoed&utm_medium=portal




Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Schenkkade 50
Adres:
Schenkkade 50
Postcode:
2595 AR
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
€ 197/maand

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Den Haag
Prijs:
€ 197/mnd
Meer informatie via

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio