Bel ons om uw perfecte privékantoor te vind…

1081 KL Amsterdam (Amsterdam, NH) (1056x bekeken)

Omschrijving

In geval van huur voor het nieuwe jaar is er een korting, voor meer details kunt u direct contact met ons opnemen op e-mail portals@regus-rents.com




"Bent u op zoek naar een privékantoor voor 1 of 2 personen? Krijg toegang tot een privékantoor van 8 vierkante meter plus 50 vierkante meter aan gedeelde ruimte die u kunt gebruiken wanneer u wilt, samen in één betaalbaar pakket. Er zijn kantoren bij u in de buurt beschikbaar, dus als u wilt, kunt u er meteen in.
Het betreft hier een privékantoor voor 1 tot 2 personen, volledig uitgerust met snel internet en telefoonaansluitingen. U kunt ook gebruikmaken van ondersteunende services en voordelen. Zo heeft u toegang tot gedeelde vergaderruimtes, open, gedeelde werkruimtes met ergonomisch meubilair en administratie- en receptiemedewerkers op locatie die gasten verwelkomen, de telefoon beantwoorden en mail doorsturen als u niet op uw werkplek bent.
We stemmen de werkruimte af op uw behoeften, van 1 tot 100 bureaus of meer, zodat u zich kunt richten op hoe u werkt, niet waar u werkt.
We hebben een enorm aanbod aan professionele, inspirerende en stimulerende werkruimtes en community's waaruit u kunt kiezen. Hiermee heeft Regus al meer dan 2,5 miljoen mensen enthousiast gemaakt over de revolutie in werkruimtes. Werk waar, wanneer en hoe u wilt, in professionele ruimtes die gericht zijn op productiviteit.
Met meer dan 3000 locaties en 100.000 kantoren van 5 tot meer dan 1000 vierkante meter hebben we voor iedereen de perfecte werkruimte.
Informeer nu"




Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Amstelveenseweg 500
Adres:
Amstelveenseweg 500
Postcode:
1081 KL
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
€ 1378/maand

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Amsterdam
Prijs:
€ 1378/mnd
Meer informatie via

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio