WAAROM EEN WERKPLEK BIJ SPACES Amsterdam, Amstel E…

1097 DP Amsterdam (Amsterdam, NH) (1948x bekeken)

Omschrijving

"Spaces Amsterdam, Amstel is een inspirerende plek waar ideeën samenkomen, bedrijven kunnen groeien en netwerkconnecties zich kunnen uitbreiden.
Spaces biedt een werkplek voor co-working voorzien van de nieuwste technologieën, hoogwaardig meubilair en gemeenschappelijke ruimtes, zoals de cafetaria en Business Club. Ook is meertalig en professioneel administratief personeel aanwezig. Bij Spaces werkt u in een professionele omgeving waar u uw professionele netwerk kunt uitbreiden, terwijl u bespaart op kosten en uw rendement verhoogt. Spaces biedt u veel flexibiliteit want u alleen betaalt voor wat u gebruikt.
Alles is inbegrepen. Onderhevig aan de algemene voorwaarden.

De totale ruimte omvat een gedeelde ruimte van 20 m², gemeubileerd met hoogwaardig meubilair, gemeenschappelijke ruimtes, zoals de keuken, en een meertalige receptie. U betaalt geen andere belastingen en kosten, zoals de kosten voor het gebruik van water, elektriciteit en gemeenschappelijke kosten.
Begin NU met werken.
Klik hier voor meer informatie:"

https://www.regus.nl/workspace/netherlands/amsterdam/amsterdam-spaces-amstel?utm_source=bedrijfsvastgoed&utm_medium=portal
Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Mr Treublaan 7
Adres:
Mr Treublaan 7
Postcode:
1097 DP
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
€ 178/maand

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Amsterdam
Prijs:
€ 178/mnd
Meer informatie via

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio