Bedrijfsruimte

3214 LK Zuidland (Bernisse, ZH) (506x bekeken)

Omschrijving

Een bedrijfsunit bestaande uit circa 65 m2 (VVO) op de begane grond alsmede buitenruimte gelegen aan de Munnikenweg 2a in Zuidland.
De bedrijfsruimte is voorzien een elektrische overheaddeur.

Locatie en Bereikbaarheid: Het bedrijfspand is gelegen aan de Munnikenweg in Zuidland.
Het bedrijfspand is gemakkelijk te bereiken vanuit Spijkenisse en Hellevoetsluis.

Oppervlakte: Bedrijfsruimte 65 m2
Buitenterrein: Verhard:
Parkeren: Rondom het object zijn parkeermogelijkheden.

Kenmerken & voorzieningen: De bedrijfs-/kantoorruimte is onder meer voorzien van: – overheaddeur – Pantry*

De met een “*” aangegeven inrichtingscomponenten worden eenmalig in de huidige staat ter beschikking gesteld aan de huurder. Onderhoud, reparatie en/of vervanging komt derhalve voor rekening en risico van huurder.

Huurprijs: € 490,– per maand exclusief BTW.

Servicekosten: Een nader te bepalen voorschot bedrag ten behoeve van de navolgende leveringen en diensten: – Periodiek onderhoud en certificering van de gebouw- en elektrische installatie(s) met uitzondering van de hiervoor met * aangeduide installaties opgesomd onder het kopje “kenmerken en voorzieningen”

Huurtermijn: 36 maanden + aansluitende verlengingsperioden van telkens 36 maanden. Afwijkende huurperiode(n) zijn bespreekbaar.

Huurbetalingen: Per maand vooruit te voldoen middels automatische incasso. Huurprijs indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks “CPI-Alle Huishoudens” Laag (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Omzetbelasting: De huur is belast met BTW Huurgarantie: Een waarborgsom te voldoen ter grootte van een bruto kwartaalverplichting. Dit wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW over beiden.

Huurovereenkomst: Conform standaard ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie januari 2015).
Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Bedrijfsruimte
Ligging:
in de Zuidlandse polder, nabij Spijkenisse en Hellevoetsluis
Adres:
Munnikenweg 2 M107
Postcode:
3214 LK
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
490,- p/m excl. btw

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Zuidland
Prijs:
€ 490,- p/m …
Meer informatie via
van der Wal bedrijfshuisvesting


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio