Hebt u een ruimte nodig voor uw ondernemings- en c…

1097 DP Amsterdam (Amsterdam, NH) (1877x bekeken)

Omschrijving

"Onze kantoren voor drie of vijf mensen zijn de ideale plek voor de samenwerking van teams en het ontwikkelen van projecten.
Kantoren van Spaces zijn beschikbaar zolang u ze nodig hebt en u betaalt alleen voor wat u gebruikt. Onze flexibele contracten zijn ontworpen om te worden afgestemd op uw wensen en uw bedrijfsgroei.
Spaces Amsterdam, Amstel is uitgerust met gerenoveerde ruimtes en uitstekende wifiverbinding en biedt aantrekkelijke werkplekken en een bedrijfscommunity. Spaces is omgeven door restaurants en winkels, dus u kunt altijd even een wandeling maken of een pauze nemen. Ook is uw nieuwe werkplek uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.
Onderhevig aan de algemene voorwaarden:
De totale ruimte van 100 m² omvat een privékantoor van 13 m² voor drie of vier mensen, met hoogwaardig meubilair, gemeenschappelijke ruimtes, zoals de keuken, en een meertalige receptie. U betaalt geen andere belastingen en kosten, zoals de kosten voor het gebruik van water, elektriciteit en gemeenschappelijke kosten.
Klik hier voor meer informatie:"

https://www.regus.nl/workspace/netherlands/amsterdam/amsterdam-spaces-amstel?utm_source=bedrijfsvastgoed&utm_medium=portal
Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Mr Treublaan 7
Adres:
Mr Treublaan 7
Postcode:
1097 DP
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
€ 717/maand

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Amsterdam
Prijs:
€ 717/mnd
Meer informatie via

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio