Kantoorpand, Duurzaam Nieuwbouw aan het IJ, Amster…

1013 BC Amsterdam (Amsterdam, NH) (3979x bekeken)

Omschrijving
Mediahaven - Amsterdam

Kantoor
De Mediahaven is een combinatie van functies in de creatieve sector. Het gebouw bestaat uit een tweetal opnamestudio’s van ca 2200 m2, ‘loft’ kantoren verdeeld over 4 lagen van ca 3500 m2 en een half verdiepte kelder ten behoeve van parkeren en fietsen. De studio’s kunnen tevens gebruikt worden voor bedrijfsevenementen. Door deze combinatie van functies is ruimtelijkheid en gastvrijheid een belangrijk ontwerpuitgangspunt. Hiervoor is het atrium aan de gevel ontworpen, het is het centrum van het gebouw. Deze ruimte is ook te gebruiken voor opnames en straalt in die functie TV uit, een belangrijke stimulance voor gasten en personeel. Daarnaast dient het ontwerp zo duurzaam mogelijk te zijn. Duurzaamheid in al zijn facetten.

Bereikbaarheid Ten noordwesten van Amsterdam Centraal Station bevindt zich aan het IJ de Houthavens. Dit gebied zal de Amsterdamse binnenstad een nieuwe impuls geven aan het water. Door de strategische ligging tussen het Centraal Station en de ringweg A10 West is het gebied erg goed bereikbaar. Diverse buslijnen (o.a. lijn 22 en 48) van en naar het Centraal Station en Station Sloterdijk stoppen in de directe omgeving. Vanaf de afslag van de ring A10 is de locatie binnen 5 minuten te bereiken. In de toekomst zal er door de komst van meer bedrijvigheid en woningbouw in de directe omgeving een snellere openbaar vervoersverbinding aangelegd worden. Een buslijn wordt doorgetrokken tot en met de Houthavens. Daarnaast worden plannen bestudeerd om een aparte veerdienst vanaf het Centraal Station aan te brengen. Deze verbinding zal zorgen voor een efficiënte aansluiting op de stedelijke omgeving.

Vloeroppervlakte
Totaal ca. 5700 m2 verhuurbaar vloeroppervlakte,waarvan nog beschikbaar 1221 m2 gelegen op de 1e verdieping, te huur vanaf 170 m2.

Opleveringsniveau
ntb

Kantoorruimte
ntb

Parkeergelegenheid Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de kelder van het gebouw.

Servicekosten
In nader overleg vast te stellen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel \"kantoorruimte en ander bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW\" van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie juli 2003. Oplevering December 2012


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte, Bedrijfsruimte, Overige
Ligging:
Amsterdam
Adres:
Moermanskkade 107
Postcode:
1013 BC
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
vanaf 170 pm2 p jaar
Bouwjaar:
2012

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Amsterdam
Prijs:
€ vanaf 170 …
Meer informatie via
Van der Heijden Groep
0348-484010


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio