Te Huur Showroom Haarlem (zichtlokatie) Oudeweg

2031CC Haarlem (Haarlem, NH) (4066x bekeken)

Omschrijving

Toplocatie zichtlocatie aan de oudeweg in haarlem algemene informatie een grootschalige showroom/ kantoorruimte op een uitstekende zichtlocatie. De ruimte maakt deel uit van het bedrijvencomplex waarderpolder in haarlem gelegen aan de oudeweg. Binnen zeer korte termijn de entree en hoofdweg van haarlem.

De showroom-/ kantoorruimte verkeert in een uitstekende staat en beschikt over gratis parkeerplaatsen direct voor de deur. Deze showroom van 6 meter hoog ligt aan de oudeweg tegenover de shell en de mercedes dealer. De buren zijn laminaatoutlet, kwikfit en brezan. Het complex bevindt zich tevens in de nabijheid van het centrum van haarlem en is de ikea gevestigd op loopafstand. Bel of mail ons kantoor voor een afspraak !! Vloeroppervlak totale oppervlakte ca.410 M², showroomruimte op de 1e etage (410 m²). Deze ruimte is vrij in te delen met een entresolvloer waardoor er meer m² beschikbaar komen vanwege de hoogte van 6 meter.

Zeer goed bereikbaar vanaf de rijksweg a4 en a9 via de n200 en middels de uitvalswegen naar haarlem. Voorzieningen · dak met eventueel lichtstraat in overleg n.t.b. - Verlichting met high-bay (daglicht) lampen in overleg - dames- en herentoiletgroep - luxe pantry · luchtverwarming · airconditioningsinstallatie - een entresolvloer is mogelijk voor meer parkeren parkeerplaatsen beschikbaar op gratis openbaar parkeerterrein, en in de omgeving op de openbare weg.

Bestemming

showroom - kantoor - lichte bedrijven - opslag materialen en goederen huurprijs showroomruimte € 3.350,- Per maand, excl. Btw. Servicekosten eigen meters voor gas- en elektra. Verrekenbaar voorschot € 65,- per maand, excl. Btw. T.b.v.: - Water - onderhoud terrein - onderhoud en schoonmaak daken - onderrhoud brandmeldinstallatie en brandhaspels. - Onderhoud diverse installaties. Huurbetaling per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (cpi) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het centraal bureau voor de statistiek (cbs). Huurtermijn in overleg, doch uitgangspunt is een huurperiode van 5 jaar, met aansluitende periode van 5 jaar. Zekerheidstelling 3 maanden huur plus servicekosten en btw. Aanvaarding in overleg veel mogelijk.

voor meer informatie: 06 - 14 39 78 60
Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Horecapand, Loods, Kantoorruimte, Opslagruimte, Showroom, Winkelruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Zichtlokatie entree van Haarlem
Adres:
Oudeweg 109 B
Postcode:
2031CC
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
2500 / maand
Bouwjaar:
2017

Soort:
Horecapand
Plaats:
Haarlem
Prijs:
€ 2500 / mnd
Meer informatie via
Bumo Banden
06-14397860

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio