Bedrijfsruimte Bedrijventerrein, Industrieterrein,…

6604 LJ Wijchen (Wijchen, GL) (2507x bekeken)

Omschrijving
Algemeen / ligging:
Het betreft een bedrijfsruimte voorzien van overheaddeur gelegen op centrale locatie op bedrijventerrein Bijsterhuizen in Wijchen. De bedrijfsruimte wordt gedeeld met een andere gebruiker, de ANWB, en zal middels scheidende wand worden afgesloten.
Beschikbaar is ca. 845 m2 bedrijfsruimte met eigen entree aan de linkerzijde van het pand. Het object beschikt over voldoende eigen parkeerplaatsen op eigen terrein aan de voorzijde en beschikt tevens over een ruim gemeenschappelijk voorterrein.

Bereikbaarheid:
Het object ligt op centrale locatie in het Wijchense gedeelte op bedrijventerrein Bijsterhuizen met goede bereikbaarheid met de auto via A73, A326 en de A50.

Vloeroppervlakte:
Bedrijfsruimte: ca. 845,0 m² v.v.o.
*Deze oppervlaktes zijn conform verstrekte plattegrondtekening en inmeting op locatie, geen meetstaat aanwezig..

Indeling:
Zie plattegrondtekening.

Opleveringsniveau:
Het object zal in de huidige staat worden opgeleverd inclusief de aanwezige voorzieningen en een nog te plaatsen scheidende wand. Tevens zal er een heater en tussenmeters voor gas, elektra en water worden geplaatst.

Parkeren:
Het object beschikt over voldoende eigen parkeerplaatsen op eigen terrein aan de voorzijde en beschikt tevens over een ruim gemeenschappelijk voorterrein.

Bestemming:
Bij de gemeente Wijchen valt de onderhavige onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan "Bijsterhuizen" dat werd vastgesteld bij Raadsbesluit van d.d. 27-06-2013. Op grond van artikel 4 van de planvoorschriften is de bestemming van het object: Bedrijventerrein-2.

De voor Bedrijventerrein-2 aangewezen gronden zijn bestemd voor o.a.:

- bedrijven voorzover deze voorkomen in categorie 2 t/m 4.2 van de als bijlage opgenomen Staat van bedrijfsactiviteiten, met uitzondering van risicovolle inrichtingen en geluidzoneringsplichtige bedrijven;
-
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Huurprijs:
€ 34.000,-- per jaar, exclusief BTW.
Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Servicekosten:
Op aanvraag.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurprijs en servicekosten te vermeerderen met BTW dient bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW gesteld te worden.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI- Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW met standaard algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Wijchen
Adres:
Bijsterhuizen 2010
Postcode:
6604 LJ
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
34000 /j
Bouwjaar:
2000

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Wijchen
Prijs:
€ 34000 /j
Meer informatie via
Strijbosch-Thunnissen Makelaardij b.v.
(026) 355 21 00


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio