Business Center, Terneuzen

4538 AS Terneuzen (Terneuzen, Z) (3015x bekeken)

Omschrijving
ADD Business Point Terneuzen vindt u in het zuiden van Terneuzen. De optimale ligging zorgt voor een snelle verbinding naar de tunnel om zo de rest van Zeeland te bereiken maar ook bent u binnen 15 minuten in België en binnen een uur in Frankrijk. Er is voldoende parkeergelegenheid, ook voor bezoekers.

Diensten die in dit business center aangeboden kunnen worden:
- Virtueel kantoor
- Postadres en post verwerking
- Telefoonnummers
- Kantoorruimten
- Spreekruimte
- Lunch
- Trainingsruimte
- Vergaderruimte
- Telefoonbeantwoording
- Presentatie materiaal
- Grote evenementen
- Catering

Gespecialiseerd in het leveren van de voornaamste virtuele kantoordiensten; Vestigingsadres, telefoonnummer, spreekruimte en trainingsruimte. Kenmerkend aan onze werkwijze is dat wij al onze diensten via het internet aanbieden door middel van geautomatiseerde processen. De voornaamste reden hiervoor is dat wij onze kosten laag willen houden, zodat wij u als klant een kwaliteitsproduct kunnen leveren tegen een scherpe prijs.
Belangrijkste diensten: virtueel kantoor, postadres, nationaal telefoonnummer, internationaal telefoonnummer, vergaderruimte, spreekruimte, trainingsruimte, telefoonservice, business center, kantoorruimte verhuur.
Locaties in Almere, Lelystad, Zwolle, Roosendaal, Bergen op Zoom, Dordrecht, Eindhoven, Goes, Den Bosch, Dordrecht, Sliedrecht, Terneuzen, Utrecht, Vlissingen, Rotterdam Deventer, en Zelzate (B)
www.addbusinesspoint.nl
www.addtelecom.nl
www.addbc.nl


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Terneuzen
Adres:
Mr. F. J. Haarmanweg 52-54
Postcode:
4538 AS
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
75

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Terneuzen
Prijs:
€ 75
Meer informatie via
ADD Business Point
0113-789003


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio