Business Center, Goes

4461 HP Goes (Goes, Z) (5107x bekeken)

Omschrijving
ADD Business Point is een netwerk van zelfstandige business centra

ADD Business Point Goes vindt u in het hart van Goes. De optimale ligging zorgt voor een snelle verbinding met de autosnelweg (A58). Ook met het openbaar vervoer is deze locatie zeer snel te bereiken. Deze locatie is gevestigd boven het centraal station van Goes en naast een busstation met de voornaamste lijnen om heel Zeeland te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid, ook voor bezoekers.

Diensten die in dit business center aangeboden kunnen worden:
- Virtueel kantoor
- Postadres en post verwerking
- Telefoonnummers
- Kantoorruimte
- Spreekruimte
- Trainingsruimte
- Vergaderruimte
- Telefoonbeantwoording
- Presentatie materiaal

Gespecialiseerd in het leveren van de voornaamste virtuele kantoordiensten; Vestigingsadres, telefoonnummer, spreekruimte en trainingsruimte. Kenmerkend aan onze werkwijze is dat wij al onze diensten via het internet aanbieden door middel van geautomatiseerde processen. De voornaamste reden hiervoor is dat wij onze kosten laag willen houden, zodat wij u als klant een kwaliteitsproduct kunnen leveren tegen een scherpe prijs.
Belangrijkste diensten: virtueel kantoor, postadres, nationaal telefoonnummer, internationaal telefoonnummer, vergaderruimte, spreekruimte, trainingsruimte, telefoonservice, business center, kantoorruimte verhuur.
Locaties in Almere, Lelystad, Zwolle, Roosendaal, Bergen op Zoom, Dordrecht, Eindhoven, Goes, Den Bosch, Dordrecht, Sliedrecht, Terneuzen, Utrecht, Vlissingen, Rotterdam Deventer, en Zelzate (B)
www.addbusinesspoint.nl
www.addtelecom.nl
www.addbc.nl


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Goes
Adres:
Stationsplein 9-11
Postcode:
4461 HP
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
75

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Goes
Prijs:
€ 75
Meer informatie via
ADD Business Point
0113-789003


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio