Kantoorpand, Business Center, Utrecht

3526 KV Utrecht (Utrecht, U) (1896x bekeken)

Omschrijving
Nu al een service kantoor voor € 75,- per maand in Utrecht.
ADD Business Point Utrecht vindt u in het Noord-Westen van Utrecht. De optimale ligging zorgt voor een snelle verbinding met de autosnelwegen (A2 en A12). Ook met het openbaar vervoer is deze locatie goed te bereiken (station Utrecht Zuilen) binnen 15 minuten lopen. Een bushalte is 5 minuten lopen (lijnen 3 en 120). Er is voldoende parkeergelegenheid, ook voor bezoekers.

Diensten die in dit business center aangeboden kunnen worden:
- Virtueel kantoor
- Postadres en post verwerking
- Telefoonnummers
- Kantoorruimte
- Spreekruimte
- Trainingsruimte
- Vergaderruimte
- Telefoonbeantwoording
- Presentatie materiaal

Gespecialiseerd in het leveren van de voornaamste virtuele kantoordiensten; Vestigingsadres, telefoonnummer, spreekruimte en trainingsruimte. Kenmerkend aan onze werkwijze is dat wij al onze diensten via het internet aanbieden door middel van geautomatiseerde processen. De voornaamste reden hiervoor is dat wij onze kosten laag willen houden, zodat wij u als klant een kwaliteitsproduct kunnen leveren tegen een scherpe prijs.
Belangrijkste diensten: virtueel kantoor, postadres, nationaal telefoonnummer, internationaal telefoonnummer, vergaderruimte, spreekruimte, trainingsruimte, telefoonservice, business center, kantoorruimte verhuur.
Locaties in Almere, Lelystad, Zwolle, Roosendaal, Bergen op Zoom, Dordrecht, Eindhoven, Goes, Den Bosch, Dordrecht, Sliedrecht, Terneuzen, Utrecht, Vlissingen, Rotterdam Deventer, en Zelzate (B)
www.addbusinesspoint.nl
www.addtelecom.nl
www.addbc.nl


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Utrecht
Adres:
Winthontlaan 200
Postcode:
3526 KV
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
75

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Utrecht
Prijs:
€ 75
Meer informatie via
ADD Business Point
0113-789003


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio