H0370. Grillroom en cafetaria in stad in Twenthe.,…

NVT Almelo (Almelo, O) (2251x bekeken)

Omschrijving
Vraagprijs Inventaris/Goodwill € 57.500

Huurprijs pand € 1.750 p.m. geen BTW

Omschrijving: Op een mooie hoeklocatie in een gewilde wijk van deze grotere plaats in Twente is ter overname een goedlopende grillroom / bezorgdienst annex cafetaria. De huidige eigenaar heeft het bedrijf in 2009 overgenomen samen met een compagnon. Echter heeft deze het bedrijf verlaten per oktober 2010 en moest de huidige exploitant het bedrijf alleen runnen. Dit blijkt teveel werk te zijn, zodat hij het bedrijf nu wenst te verkopen. Na overname heeft hij het bedrijf geheel gerenoveerd en gemoderniseerd, waarna de loop er weer goed in kwam. De omzet ging dan ook zienderogen omhoog en zit thans alweer op een zeer acceptabel niveau, welke door een opvolger nog verder verhoogd kan worden. Dit alles ondanks het feit dat de cafetaria (met eigen ingang) gesloten is. Bij uitbreiding hiermee kan de omzet zeker nog aanzienlijk verhoogd worden, welke thans is beland op ca. €.160.000,- op jaarbasis. Bij overname is tevens inbegrepen een tweetal bezorgbromfietsen en 2 bestelauto’s.

Indeling van het bedrijf: Entree, grillroom en separate cafetaria van totaal ca. 100 m2. met zitbar en 24 stoelen, keuken, werkruimte, en diverse opslagruimten.

Terras: Er is geen terras aanwezig.rn rnParkeerruimte In de direkte omgeving zijn enkele parkeerruimten aanwezig, doch op enige loopafstand van het bedrijf.

Indeling woning: Boven het pand is een deels aan kamers verhuurde woonmogelijkheid aanwezig, welke erbij gehuurd kan worden. Ook kan de bovenwoning met separate opgang gekocht worden.

Verplichtingen: Er rust een bruikleenverplichting van een brouwerij alsook een speelautomatenverplichting op het bedrijf.

Bijzonderheden: Het bedrijf werkt o.a. met een bestelservice van Thuisbezorg.nl, welke een provisie berekent van 6% van de via hen bestelde maaltijden.

Een leuk bedrijf voor een startend stel !!

Kijk voor meer informatie en/of foto\'s ook op www.hbc-horeca.nl of bel: 0571-290690.

Disclaimer Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.


Kenmerken
Soort:
Opslagruimte
Ligging:
Almelo
Adres:
Nvt
Postcode:
NVT
Huur/koop:
Te huur / Te koop
Prijs:
€.57.500,-
Bouwjaar:
1935

Soort:
Opslagruimte
Plaats:
Almelo
Prijs:
€.57.500,-
Meer informatie via
HBC-Horecamakelaardij
0571-290690


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio