Horecapand, centrum, Zutphen

NVT Zutphen (Zutphen, GL) (6532x bekeken)

Omschrijving
Objectkenmerk: H0329
Soort object: Restaurant
Plaats: Zutphen

Vraagprijs inv. & g.w.: €.98.000,-
Huurprijs pand: €.1.645,- p.m.

Omschrijving: Op een markante locatie, direkt tegenover het station van Zutphen, is ter overname een 5 jaar geleden nieuw opgestart restaurant welke in die 5 jaar een goede klandizie heeft opgebouwd met dus ook een dito goede en gezonde omzet. Het betreft een modern ingericht bedrijf, welke alleen geopend is v.a. 17.00 uur. Uitbreiding voor lunches is dan ook zeker aan te raden, temeer daar er eveneens voldoende kantoren in de direkte omgeving zijn. Ook de treinreizigers en bezoekers aan de mooie stad Zutphen kunnen daar dan overdag terecht voor een uitgebreide lunch. Het bedrijf is destijds geheel nieuw ingericht met alle benodigde goede RVS voorzieningen. Op bijgaande foto’s kunt u de (moderne) ambiance van dit mooie bedrijf terug vinden. Op de verdieping bevindt zich nog een (vergader)ruimte met 14 stoelen.

Indeling: Entree naar het restaurant van 55 m2. met max. 40 zitplaatsen, open keuken en achtergelegen spoelkeuken, kelder, verdieping met gescheiden toiletgroep en de vergaderruimte. Op de 2e verdieping is de mogelijkheid tot wonen met 3 kamers, c.v.-ruimte en douche.

Terras: Aan de voorzijde is een klein terras met 10 stoelen.

Parkeerruimte: In de omgeving is voldoende parkeerruimte. Overdag betaald parkeren en ’s avonds vrij

Indeling woning: Op de 2e verdieping is de mogelijkheid tot wonen met 3 kamers en douche.

Verplichtingen: Er rusten geen verplichtingen op het bedrijf / pand. Bijzonderheden: Een bijzonder geschikt bedrijf voor een goed horecastel !!

Disclaimer: Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.


Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Zutphen
Adres:
Nvt
Postcode:
NVT
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
€.98.000,-

Soort:
Horecapand
Plaats:
Zutphen
Prijs:
€.98.000,-
Meer informatie via
HBC-Horecamakelaardij
0571-290690


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio