Kantoorpand, Flexplekken, Sittard (Sittard-Geleen,…

6131 AL Sittard (Sittard-Geleen, L) (4144x bekeken)

Omschrijving
Onze werkconcepten faciliteren jouw professionele relaties.
De WERKplaats biedt een inspirerende omgeving in een karakteristiek pand in het centrum van Sittard. Op 5 minuten lopen vanaf het centraal station met elke 30 minuten een intercity verbinding naar de randstad. Binnen de WERKplaats zijn diverse werk concepten verenigd om jou, je collega’s en je relaties optimaal te faciliteren.

In het centrale hart van de WERKplaats ontmoet je gelijkgestemden en collega’s en worden je gasten ontvangen in de Bodega, een ontmoetingsplek welke van alle gemakken is voorzien. Verse koffie, gefilterd water, een veelvoud aan dranken en sappen, repen en andere versnaperingen. Het is er allemaal.

De WERKplaats is de ideale plek om startups te testen. In het vrije werkgebied zijn 25 werkplekken beschikbaar welke uitnodigen tot zowel zittend, staand en zelfs liggend werken. Wifi en vers gefilterd water horen bij de standaard voorzieningen.

De WERKplaats beschikt over 2 ruimtes met elk 8 vaste werkplekken. Naast de reguliere voorzieningen beschikt iedere werkplek over vast internet, vaste telefonie en een eigen kantooradres. Ideaal voor tijdelijke teams en samenwerkingsverbanden.

Meerwaarde door werken in een collectief.
De WERKplaats heeft als bovenliggend doel om de netwerken van de individuele gebruikers te koppelen, waardoor voor iedereen nieuwe kansen ontstaan. Daarnaast worden bewoners gestimuleerd om hun individuele kennis ter beschikking te stellen aan het collectief. Door deze innovatieve wijze van samenwerken ontstaan voor de gebruikers van de WERKplaats ongekende mogelijkheden welke van grote meerwaarde kunnen zijn voor de te ontwikkelen toegevoegde waarde per individu.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Sittard (Sittard-Geleen, L)
Adres:
Rijksweg Zuid 27
Postcode:
6131 AL
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
v.a. 95,- per maand

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Sittard
Prijs:
€ v.a. 95,- …
Meer informatie via
De WERKplaats
0467111733


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio