Bedrijfspand, A-locatie, Breda

4814 NE Breda (Breda, NB) (3846x bekeken)

Omschrijving
Dit bedrijfsobject betreft een multifunctioneel bedrijfspand op steenworp afstand van de A16. Een moderne en zeer representatieve bedrijfshuisvesting met kantoorruimte nabij de invalswegen van Breda. Het bedrijfsobject bestaat uit een royale bedrijfshal met voldoende vrije hoogte, een aparte showroomruimte en kantoorruimte over twee lagen. Het pand is centraal gelegen in de as Amsterdam, Rotterdam, Breda, Antwerpen en Brussel. Het is een uitstekende zichtlocatie voor uw onderneming.

Op de begane grond vind u een representatieve entree, kantoorruimte, baliefunctie en een separate keuken. Verder bevat het een vrij indeelbare ruimte van 133 m2 die te gebruiken is als werkplaats, showroom of kantoor en is er een bedrijfshal van 822 m2.

Op de eerste verdieping (253 m2) zijn verschillende kantoorunits, een pantry, serverruimte en dames- en heren toiletten.

De hoofdkenmerken van dit object zijn als volgt:
- Zichtlocatie
- Uitstekende bereikbaarheid
- Moderne architectuur
- Hoogwaardige en complete inrichting
- Functioneel in te delen
- Vrije overspanning van circa 9 meter
- Goede parkeervoorzieningen

Ligging:
Dit multifunctionele bedrijfsobject is gelegen aan de westkant van Breda op steenworp afstand van de A16 (Rotterdam/ Breda / Antwerpen). Het bedrijfsobject aan de Van de Reijtstraat ligt tevens aan de Ettensebaan / Westerparklaan, de ontsluitingsweg van de A16 en entree tot Breda. Hierdoor is het object zowel optimaal zichtbaar als optimaal bereikbaar is. De Ettensebaan heeft namelijke een grote passantenstroom met bijna 30.000 verkeersbewegingen per dag.

Overigens zijn er uitstekende verbindingen voor zowel eigen- als openbaar vervoer (trein en bus).

Meer informatie en foto\'s vindt u op onze website www.reijtstraat5.nl


Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Kantoorruimte, Showroom, Overige
Ligging:
Breda
Adres:
Van de Reijtstraat 5
Postcode:
4814 NE
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
7.417,- per maand
Bouwjaar:
2011

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Breda
Prijs:
€ 7.417,- / …
Meer informatie via
QX Vastgoed


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio