Opslagruimte, Opslagruimte, Uithoorn (Uithoorn, NH…

1422DZ Uithoorn (Uithoorn, NH) (5662x bekeken)

Omschrijving

TE HUUR - Ondernemingsweg 85, 1422 DZ Uithoorn.
Aan de Ondernemingsweg (Industrieterrein) biedt autoboxtehuur.nl in complex De Zilvermijn, ruime units te huur aan op zowel de begane grond als op de verdieping, voor opslag en stalling, als kleine bedrijfsruimte of werkplaats.

De 32 m² grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra, wateraansluiting (enkele bevatten een vloer met een vloeistofepoxy coating).

Door de ruime vrije hoogte (3.60 mtr.) zijn deze ruimtes uitstekend geschikt voor opslag van volumineuze goederen. De units zijn zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar.

De units zijn 10 mtr. diep en 3.20 mtr. breed (115 m³). Bedrijven kunnen hier eenvoudig incourante magazijnvoorraad of drukwerk opslaan. Maar ook b.v. de beursstand, promotiemateriaal, overtollige kantoorartikelen, terras, inventaris en zelfs uw bedrijfswagen(s) of aanhangers stallen.

Particulieren kunnen b.v. goederen, oldtimers, caravan, motor, boot of huisraad opslaan en ook nog ruimte overhouden om te klussen.

De units zijn goed geventileerd en uiteraard 24 uur per dag toegankelijk en eenvoudig te betreden via de op afstand bedienbare roldeur.

Tevens is er een centrale toiletunit die wekelijks door een schoonmaakbedrijf wordt onderhouden. Op het complex is veel aandacht besteed aan inbraakpreventie zoals hoogwaardig hang- en sluitwerk, nachtverlichting en beveiligd door camera's met harddisc-recorders.

Omgeving: bedrijven en kantoren op ruim Industrieterrein. Bedrijventerrein Uithoorn is een ruim opgezet bedrijventerrein met zowel kleinschalige bedrijven als grote (internationale) bedrijven. De Ondernemingsweg is zeer centraal gelegen op het Industrieterrein. Uithoorn is gemakkelijk bereikbaar via de provinciale weg N201, met directe aansluiting op de A2 (richting Amsterdam en Utrecht) of via de N502 vanuit Amstelveen. 
Huurprijs: vanaf € 300,- per maand, service kosten € 20,- (ex. btw), voorschot elektra/water € 10,- (ex. btw).

Borgstelling: 2 maandhuren.

Contract: modelcontract autoboxtehuur, contractsduur minimaal 1 jaar.

Contact: autoboxtehuur.nl, Johan Bosman 06-22609865 |

e-mail: info@autoboxtehuur.nl

Trefwoorden: stalling, garage, garagebox, storage, self storage, opslag, caravan opslag, oldtimer, boot, bedrijfsruimte, Schiphol, Uithoorn, schuur, hobbyruimte, klusruimte, loods, kleine opslag, opslag Amstelveen, werkruimte.




Kenmerken
Soort:
Loods, Opslagruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Uithoorn (Uithoorn, NH)
Adres:
Ondernemingsweg 85
Postcode:
1422DZ
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
300

Soort:
Opslagruimte
Plaats:
Uithoorn
Prijs:
€ 300
Meer informatie via
autoboxtehuur
0622609865


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio