Kantoorpand, winkelpand, Sneek (Sneek, F)

8601 AG Sneek (Sneek, F) (2996x bekeken)

Omschrijving
Op prachtige locatie, direct tegen het winkelcentrum aan, ligt dit in 1680 opgetrokken bedrijfspand met bovenwoning.

Op de begane grond is op stijlvolle wijze een moderne kantoor/praktijk ruimte met wachtkamer gecreëerd, uitermate geschikt voor gebruik als praktijkruimte voor bijvoorbeeld para-medische beroepen. De verdieping is zeer geschikt om als zelfstandige woning met 2 slaapkamers te gebruiken maar bied ook de mogelijkheid om als kantoorruimte te worden gebruikt.

Indeling:
Begane grond: Entree met tochtportaal en meterkast, gescheiden, en af te sluiten, trapopgang naar eerste verdieping, ontvangstruimte met hal en toilet, ruime spreekkamer met kitchenette en toilet, archiefruimte met loopdeur naar naastgelegen steeg.

Eerste verdieping: Overloop met aan voorzijde, middels kleine opstap de woonkamer met uitzicht over het Kleinzand. Vanuit deze ruimte toegang via trapje naar een slaapkamer met archief/bergruimte. Vanaf de overloop toegang tot de keuken met inbouwapparatuur en toegang tot het inpandige balkon; Keurige badkamer (met ligbad, toilet en douchecel). Aan de achterzijde van het object een tweede ruime slaapkamer met loopdeur naar het inpandige balkon.

Met recht een pand met veel mogelijkheden. Gedacht kan worden aan bijvoorbeeld para medische beroepen, schoonheidssalon, kapsalon etc. met de mogelijkheid om de bovenverdieping te bewonen of te verhuren.

Voorzieningen:
- CV installatie
- alarminstallatie
- diverse toiletten
- tussenmeter mbt elektra

Overige informatie:
- beschermd stadsgezicht
- parkeermogelijkheden voor de deur (betaald)

Bestemmingsplan:
Naar informatie van de gemeente Súdwest Fryslân valt het pand onder \"Gemengde doeleinden\". Het vestigen van een winkel, kantoor of praktijkruimte op de begane grond is toegestaan. Op de eerste verdieping is een woonfunctie toegestaan. het gebruik van de eerste verdieping als kantoor/praktijkruimte dient in overleg met de gemeente plaats te vinden.
Meer informatie krijgt u bij de gemeente Súdwest Fryslan, afdeling vergunningen. Tel 0515 489000.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Kantoorruimte, Overige
Ligging:
Sneek (Sneek, F)
Adres:
Kleinzand 29
Postcode:
8601 AG
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
229000
Bouwjaar:
1905

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Sneek
Prijs:
€ 229000
Meer informatie via
Germ Wijnia Vastgoed
0515 559019


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio