Kantoorpand, Amsterdam Z.O., Amsterdam Zuidoost (A…

1101 CN Amsterdam Zuidoost (Amsterdam, NH) (3149x bekeken)

Omschrijving
Kantoor houden tussen Topbedrijven als ID&T en ING: Herikerbergweg 1-35 – Amsterdam Zuid-Oost

U heeft het beste voor met uw onderneming natuurlijk. U wilt succesvol zijn en zaken doen met (inter)nationale ondernemingen met aanzien. Dat verhoogt natuurlijk ook het aanzien van uw bedrijf. Door kantoorruimte te huren aan de Herikerbergweg 1-35 zet u die deur tenminste op een kier. Bedrijven als DTG, TMF, ING, ID&T, Brand New Day, Europeesche Verzekeringen, DAS, Croon, NIMA, Huawei en G4S zijn gevestigd in Amsterdam Zuid-Oost. Vraag direct een vrijblijvende bezichtiging aan om de bedrijfsruimtes binnen dit bedrijfspand te bezichtigen!

Dit Bedrijfspand beschikt over een Splinternieuw Werkcafé!

Ondanks dat uw eigen bedrijfsruimte binnen dit kantoorpand aan alle eisen voldoet, is het natuurlijk ook prettig om af en toe buiten uw eigen kantoorruimte te werken. Dat kan in het splinternieuwe werkcafé binnen dit gebouw. U kunt hier rustig zitten werken onder het genot van een vers gezette kop cappuccino. U leest een krant waardoor u op de hoogte bent van het laatste nieuws. Dus bent u flexwerker? Of vindt u het fijn om gewoon afwisselend te werken en te ontspannen? Neem dan dagelijks uw intrek in dit gave werkcafé.

Ondertussen mist u geen enkel telefoongesprek. Het team van the office operators nemen de telefoon voor u aan en schakelen deze door naar uw eigen telefoon (indien gewenst). Bent u buiten de deur? Ook dan verbinden de receptionistes uw klanten door. En weet u wat het mooiste is? U hoeft zich nooit geen zorgen te maken, de dames in de rode jurkjes zijn altijd aanwezig voor u!

Bedrijfsruimtes & Bijbehorende Faciliteiten

Binnen het bedrijfspand van the office operators heeft u de mogelijkheid om te vergaderen met groepen tot en met 20 personen. Door de goede ligging en bereikbaarheid per OV en auto houdt u hier workshops, trainingen of meetings. De vergaderruimte wordt afgesteld op uw wensen en krijgt u professionele ondersteuning door het service team. U kunt direct starten met vergaderen!

De verhuurder regelt een taxi voor u en verzorgt uw lunch. Men bestelt uw kantoorartikelen en repareert uw fiets. Zij stellen alles in het werk om u te ontzorgen. Gelukkig voor u, er is ook een inhouse koffiebar!

Huurprijzen van de Bedrijfsruimtes

U huurt hier al vanaf €320,- per werkplek per maand. Dat betekent dat u een eigen plek binnen de kantoortuin heeft. Wilt u een eigen afgesloten kantoorunit? Geen probleem vanaf ca. €750,- heeft u een eigen afgesloten kantoorruimte. Bent u onderdeel van een bedrijf, of heeft u een bedrijf met tientallen werknemers? Informeer dan bij SKEPP online naar de prijzen voor een kantoor op maat. Deze prijzen zijn uiteraard afhankelijk van de duur van het contract en de oppervlakte die u wilt huren. Wel zo prettig… binnen dit kantoorpand heeft u de vrijheid om uw kantoorruimte te laten groeien of te krimpen!

Amsterdam Zuid-Oost als Prominente Kantoorlocatie

Het kantorenpark Amsterdam Zuid-Oost is samen met de Zuidas één van de meest toonaangevende kantorenparken in Nederland. Het voordeel van Zuid-Oost is dat dit een beter betaalbare plek is waar u toch nog steeds tussen de topbedrijven gevestigd bent. U reist per trein, bus, metro of auto naar dit kantoorpand. Het station Amsterdam Bijlmer Arena is op 5 minuten loopafstand is gelegen.

Te Huur: Bedrijfsruimte/Kantoorruimte in Amsterdam Zuid-Oost

SKEPP online helpt u graag. Vul het contactformulier op onze website in wanneer u nog vragen heeft. Natuurlijk kunt u ook direct een vrijblijvende bezichtiging aanvragen, vragen kunt u dan tijdens de rondleiding stellen aan de verhuurder van dit kantoorpand. Uiteraard zijn de vastgoedconsultants van SKEPP online voor u bereikbaar op 085- 877 05 19 of via info@skepponline.nl.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Kantoorruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Amsterdam Zuidoost (Amsterdam, NH)
Adres:
Herikerbergweg 1-35
Postcode:
1101 CN
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
319

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Amsterdam Zuidoost
Prijs:
€ 319
Meer informatie via
SKEPP online
0858770519


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio