Kantoorpand, Amsterdam Z.O., Amsterdam Zuidoost (A…

1101 BV Amsterdam Zuidoost (Amsterdam, NH) (3861x bekeken)

Omschrijving
Professioneel Zakencentrum ‘Vogelstruys’: Hullenbergweg 278 – Amsterdam (Zuid-Oost)

Waarom gerenommeerde bedrijven als Endemol, ING en de Deutsche Bank hebben gekozen voor Amsterdam Zuid-Oost? Dit bedrijvenpark heeft zich de laatste jaren ontwikkelt tot een top business park met onbegrensde mogelijkheden. Een prominentere plek om uw onderneming verder uit te bouwen binnen een gebied met een top bereikbaarheid en waar zoveel bedrijven, business centers en zaken centra gevestigd zijn… dat is Amsterdam Zuid-Oost!

Business center Vogelstruys is een hoogwaardig afgewerkt en ingericht kantorencentrum waar de kantoorformule van The Office Operators onderdeel van uitmaakt. Zij bieden u diverse mogelijkheden om uw bedrijf/organisatie hier te vestigen. SKEPP online werkt als kantoorbemiddelaar op exclusieve basis voor TOO en legt daarom altijd de eerste contacten tussen u en de verhuurder.

Wat zijn de voordelen van dit Business Center?

Het grootste voordeel wanneer u zich hier gaat vestigen is waarschijnlijk het serviceteam van TOO. De dames in het rood leggen u echt in de watten. Zij lossen daadwerkelijk alle problemen voor u op! Heeft u een paraplu nodig? Moet uw auto gewassen worden? Heeft u vliegtickets nodig? Alles wordt geregeld om van u een tevreden huurder te maken. Hieronder nog een rits met voordelen die dit kantoor biedt:

- Een eigen coffeecorner die als sociaal hart van het business center dient;
- Goed bereikbaar per OV en met de auto;
- Eigen parkeergelegenheid achter een slagboom;
- Betaalbare plek tussen topbedrijven;
- Flexwerken of eigen kantoorruimte huren;
- Volledig ingerichte kantoorunits;
- Naar eigen smaak in te richten Kantoren op Maat;
- Het Mtoo concept;
- Vergaderfaciliteiten;
- Coaching- en spreekruimtes;
- Koffie/Thee/Water;
- Gedeelde en/of eigen pantry;
- Gezamenlijke lunch;
- Bedrijfsrestaurant + Catering (op aanvraag);
- Loungemogelijkheden;
- Telefoonondersteuning;
- Eigen telefoon met serviceknop die u met de receptie verbindt;
- (bemande) receptie.

Hoe is de bereikbaarheid van dit pand in Amsterdam Zuid-Oost?

Dit kantoorcomplex heeft een super ligging doordat het direct aan metrostation Amsterdam Bullewijk is gelegen. Het NS-station Amsterdam Bijlmer Arena ligt op 7 minuten lopen. Dat geldt ook voor de Amsterdam Arena en de bedrijvige en altijd gezellig drukke Arena Boulevard. Eet u liever buiten de deur? Neem dan een kijkje in één van de vele keukens/restaurants die Amsterdam Zuid-Oost rijk is.

U reist dus gemakkelijk vanaf Amsterdam Bullewijk met de metro richting Amsterdam Bijlmer Arena, richting RAI, Amsterdam Zuid-As en luchthaven Schiphol. Ook Duivendrecht is snel te bereiken met de metro. Vanaf station Amsterdam Bijlmer Arena reist u met de trein in mum van tijd richting Utrecht.

Ook met de auto is dit kantoor goed te bereiken. Zowel via de autosnelweg A2 (Amsterdam-Utrecht) alsmede de buitenring A9 rondom Amsterdam (richting Amstelveen).

Wat zijn de kosten om hier Kantoorruimte te huren?

De kosten zijn sterk afhankelijk van het kantoortype dat u wenst. Een virtueel kantoor huurt u al vanaf €99,- per maand. Een eigen flexwerkplek huurt u vanaf €219,- per maand. Heeft u een eigen afgesloten kantoorruimte nodig dat betaalt u voor het aantal werkplekken dat u nodig heeft. Voor een unit met 4 werkplekken betaalt u ca. €880,- per maand. Alle prijzen zijn inclusief gas/water/licht/internet/schoonmaak etc.

Heeft uw organisatie een groter vloeroppervlak nodig? Vanaf 100m2 gelden er andere prijzen. SKEPP online informeert u hier verder over. Wij leggen de eerste contacten tussen u en de verhuurder. Bel daarom direct 085- 877 05 19 of vraag een bezichtiging aan via onze website.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Amsterdam Zuidoost (Amsterdam, NH)
Adres:
Hullenbergweg 280 - 308
Postcode:
1101 BV
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
219

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Amsterdam Zuidoost
Prijs:
€ 219
Meer informatie via
SKEPP online
0858770519


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio