Kantoorpand, nabij het IJ, Amsterdam (Amsterdam, N…

1019 GM Amsterdam (Amsterdam, NH) (3071x bekeken)

Omschrijving
Kantoorruimte met Adembenemend Uitzicht over het IJ: Piet Heinkade 55 – Amsterdam

Een zeer zakelijke, dynamische en inspirerende kantooromgeving. Dat is de UP office building aan de Piet Heinkade 55 aan de noordkant van het Amsterdamse Centrum. Deze locatie is ideaal voor professionals en ondernemingen die geloof hebben in de bijdrage van hun werkomgeving aan het succes van het bedrijf. Door de raampartijen van uw kantoorruimte kijkt u uit over het Amsterdamse IJ, werkelijk een fantastisch uitzicht. Het team van deze kantooreigenaar staat altijd voor u en uw gasten klaar, een vriendelijke ontvangst en een professionele benadering. U vindt het bij de UP building aan de Piet Heinkade!

Unieke Office-Services aan het IJ

Binnen dit gecombineerde kantoorpand en business center worden volledig verzorgde kantoorruimtes aangeboden op basis van flexibele contracten. De kantoorruimtes kunnen volledig ingericht, voorzien van meubilair of zonder meubilair worden afgenomen. Dit betreffen de zogenoemde kantoorunits waar u plug&play aan het werk kunt. De ICT infrastructuur is reeds aangelegd en u start wanneer u, uw laptop openklapt.

Enkele unieke Services&Voorzieningen op een rijtje:
- Taxi laten voorrijden;
- Hotel boeken;
- Knopen laten aanzetten;
- Kantoorartikelen bestellen;
- Fietsreparatie;
- Koffiebar en Flexarea;
- Adembenemend uitzicht.

Heeft u meer of minder ruimte nodig? Dit kantoorbelevingsconcept biedt flexibele up- en downsizing mogelijkheden zodat u de ruimte snel kunt aanpassen op de actuele ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Geen kopzorgen voor u, profiteer maximaal binnen dit kantoorgebouw.

Huurprijzen van Kantoorruimte in Amsterdam

De prijzen voor het huren van kantoorruimte in Amsterdam liggen erg hoog. Dit zijn de duurste vierkante meters van Nederland. Echter dit kantoorconcept biedt scherpe prijzen en een hoge service. Hieronder de huurprijzen:

- Een werkplek in de open kantoortuin kost €425,- per maand (incl. gas/water/licht/internet).
- Een kantoorunit huurt u vanaf ca. €850,- per maand (incl. gas/water/licht/internet).
- Een kantoor op maat groter dan 100m2 vanaf ca. €275,- per m2 per jaar.

Besluit u om langere tijd te huren? Vraag dan direct naar de onderhandelingsruimte qua huurprijs.

Fantastische Bereikbaarheid per Openbaar Vervoer

Het centraal station van Amsterdam is op ca. 10 minuten loopafstand gelegen. Vanaf Amsterdam CS pakt u de internationale hogesnelheidslijn die u met de rest van Europa verbindt. Tevens is het mogelijk om hier de CityNightLine te nemen, de Snelbus te pakken of de Intercity in de richting van o.a. Almere, Amersfoort, Den-Haag, Luchthaven Schiphol, Rotterdam en Utrecht. De dichtstbijzijnde tramhalte ligt op enkele minuten lopen (halte: Amsterdam Muziekgebouw Bimhuis of; halte: Kattenburgerstraat). Het Movenpick hotel ligt om de hoek, ideaal voor een langer verblijf van uw gasten.

Het Muziekgebouw aan het IJ en het Bimhuis liggen direct naast het kantoor, het brede scala aan cafe\'s en restaurants bestaat uit o.a. Starbucks, Jamie Oliver\'s Fifteen, twee Michelinsterren restaurant &Samhoud Places en het gezellige terras van Hanneke\'s Boom.

Kom langs voor een kop koffie…

SKEPP online nodigt u in opdracht van de verhuurder van dit kantoorpand graag uit voor een kop koffie in dit fantastische kantoorpand aan de Piet Heinkade 55. U krijgt dan een rondleiding door het pand, u kunt uw vragen stellen en u krijgt een uitgebreide brochure van het pand. Een gratis en vrijblijvende bezichtiging aanvragen doet u zelf via onze website. Wij nemen dan contact op met de verhuurder. Natuurlijk kunt u ons ook bellen via 085- 877 05 19 of een e-mail sturen naar info@skepponline.nl.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Amsterdam (Amsterdam, NH)
Adres:
Piet Heinkade 55
Postcode:
1019 GM
Huur/koop:
Prijs:
425

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Amsterdam
Prijs:
€ 425
Meer informatie via
SKEPP online
0858770519


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio