Kantoorpand, De Hoef, Amersfoort (Amersfoort, U)

3821 AL Amersfoort (Amersfoort, U) (1581x bekeken)

Omschrijving
Huur uw eigen Kantoorruimte: Databankweg 20-22 – Amersfoort (autosnelweg A1)

Dit kantoorpand is een multifunctioneel kantoorgebouw waar je alle ruimte hebt om als bedrijf te groeien. De prachtlocatie direct aan de Rijksweg A1, tegenover de IKEA zorgt ervoor dat de kantoorruimte uitstekend bereikbaar is. De verhuurder biedt vele services binnen dit karakteristieke kantoorpand om het jou en je onderneming zo comfortabel mogelijk te maken.

Huurprijzen voor bedrijfshuisvesting binnen dit Kantoorpand

Op zoek naar betaalbare kantoorruimte om je onderneming te vestigen? Binnen de kantoorformule FlexOffiZ worden je alle denkbare mogelijkheden geboden. Een kantoorruimte geschikt voor 3 of 4 personen huur je hier vanaf €275,- per persoon per maand. Deze kosten zijn exclusief btw maar inclusief energie- en waterkosten, schoonmaakkosten en andere algemene services. De kantoorruimtes zijn per maand opzegbaar wat veel flexibiliteit oplevert en weinig risico oplevert voor de bedrijfsvoering.

Wanneer je bedrijf meer werknemers telt dan 3 of 4 personen is het mogelijk om meerdere kantoorunits af te nemen of om een kantoor op maat te huren. Een kantoor op maat betekent dat je een grotere oppervlakte kantoorruimte huurt die je zelf volledig inricht naar je eigen smaak en wensen. De relatieve huurkosten dalen doordat je meer ruimte afneemt. Voor een kantoor op maat is de prijs op aanvraag omdat die van vele factoren afhankelijk is. Informeer daarom bij onze kantoorbemiddelaar SKEPP online, zij regelen tevens een vrijblijvende bezichtiging voor je.

Andere bedrijven die zich hier momenteel hebben gevestigd werken in de retail, zakelijke dienstverlening en financiële dienstverlening.

Faciliteiten en Bereikbaarheid

Dit kantoor is gelegen op een snelweglocatie (A1) in Amersfoort. Met name met de auto is het kantoor (zeer) goed bereikbaar. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar welke je huurt voor slechts €25,- per maand. Het dichtstbij gelegen treinstation is Amersfoort Schothorst.

Binnen het kantoor van de kantoorformule FlexOffiZ is een bedrijfsrestaurant aanwezig waar je lekker een hapje kunt eten. Er is natuurlijk ook een centrale receptie en WiFi aanwezig.

Bent u geïnteresseerd in het flexibel huren van een werkplek of groter metrage in Amersfoort? Aarzel dan niet en neem contact op met SKEPP online via 085 – 877 05 19 of vraag direct een vrijblijvende bezichtiging aan.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Amersfoort (Amersfoort, U)
Adres:
Databankweg 20-22
Postcode:
3821 AL
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
275

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Amersfoort
Prijs:
€ 275
Meer informatie via
SKEPP online
0858770519


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio