Kantoorpand, Rijksweg A1, Hengelo (Hengelo, O)

7556 BN Hengelo (Hengelo, O) (3131x bekeken)

Omschrijving
Flexibel Kantoor Huren bij FlexOffiZ Hengelo

Ook in Hengelo (Overijssel) is recentelijk een vestiging van FlexOffiZ geopend. Deze vestiging is gelegen op Kantorenpark Westermaat Zuid-Oost aan de Demmersweg 32. In de directe nabijheid van dit bedrijfspand zijn onder andere Van der Valk, Dura Vermeer, RTV Oost en de Gemeente Hengelo gevestigd. Ook voorzieningen als IKEA, Media Markt en Intersport Megastore zijn in de directe nabijheid gelegen op Plein Westermaat. Het kantoorpand betreft representatieve kantoorruimte aan de Demmersweg 32 te Hengelo.

Kantoorruimte huren in Hengelo

Zoals bij alle vestigingen van FlexOffiZ staat ook in Hengelo de flexibiliteit voorop! Dit houdt in dat er een losse werkplek gehuurd kan worden welke maandelijks opzegbaar is maar ook grotere metrages zijn voor de verhuur beschikbaar. Dit geeft aan dat deze bedrijfsruimte dus ideaal is voor startende ondernemers en ZZP’ers, maar ook voor groeiende ondernemingen. Een werkplek is te huur vanaf €225,- per maand. Voor meer informatie neemt u contact op met SKEPP online via 085 – 877 05 19!

Voorzieningen in dit Bedrijfspand

U heeft als huurder altijd 24/7 toegang tot uw kantoor. Daarnaast zijn er uiteraard faciliteiten voor internet (snelle wifi) en receptie. Ook is er een lift en zijn gescheiden toiletgroepen per verdieping aanwezig. Voor uw lunch zijn in de directe nabijheid verschillende mogelijkheden en ook de binnenstad van Hengelo is hiervoor binnen enkele autominuten te bereiken.

Bereikbaarheid en Parkeren

Aangezien deze bedrijfsruimte gelegen is op een steenworp afstand van de Rijkssnelweg A1, welke de verbinding legt tussen Twente en de randstad, is de bereikbaarheid per eigen vervoer erg goed te noemen. Ook de A35 is hierdoor goed toegankelijk, waardoor het pand een uitstekende bereikbaarheid geniet. Wat betreft het openbaar vervoer: in de directe nabijheid zijn verschillende bushaltes gelegen. Vanaf hieruit rijden bussen die u naar de NS stations Hengelo, Borne of Almelo kunnen brengen. Op eigen terrein zijn voldoende parkeergelegenheden beschikbaar.

Bent u geïnteresseerd in het flexibel huren van een werkplek of groter metrage in Hengelo? Aarzel dan niet en neem contact op met SKEPP online via 085 – 877 05 19 of vraag direct een vrijblijvende bezichtiging aan.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Kantoorruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Hengelo (Hengelo, O)
Adres:
Demmersweg 32
Postcode:
7556 BN
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
250

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Hengelo
Prijs:
€ 250
Meer informatie via
SKEPP online
0858770519


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio