H0358. Wok Fastfoodbedrijf in centrum, Enschede

N.V.T. Enschede (Enschede, O) (4483x bekeken)

Omschrijving
Objectkenmerk: H0358
Soort object: Wok Fastfoodbedrijf.
Regio: Stad in Twente
Vraagprijs inv. & g.w.: € 265.000,-
Huurprijs pand: € 2.016,- p.m. excl. BTW.

Omschrijving: In een zeer goede winkelstraat met de doorloop van het centrum naar het station is ter overname een bijzonder fraai ingerichte zgn. Wok Fastfoodbedrijf. Ca. 6 jaar geleden heeft de eigenaresse dit bedrijf nieuw opgestart als één der eersten in Twente. Hiertoe heeft zij het casco pand geheel verbouwd en zeer fraai ingericht. Vanaf het eerste moment van opening is dit bedrijf zeer goed gaan draaien en is nu alom bekend tot in een wijde regio. Gasten komen vanuit de hele stad naar dit bedrijf om te genieten van het culinaire. Niet alleen worden de gerechten ter plaatse gegeten maar evenzo ook meegenomen. Verbaast dan ook niet te vermelden dat de omzet op een zeer hoog niveau ligt t.o.v. de oppervlakte van het bedrijf. Het bedrijf is 7 dagen per week van 11.00 - 22.00 uur geopend.

Omzetindicatie: een zeer gezonde en hoge fiscale omzet.

Indeling van het bedrijf: Het pand heeft aan zowel de voorzijde als de achterzijde een ingang. Aan de voorzijde is een prachtige pui, geheel bestaande uit glas, voor de helft open. Hieraan is een eetgelegenheid met krukken. Tevens is hier de counter gesitueerd met daarachter de zeer goede keuken met opslagruimten en koel-/vriescel. De royale keuken van ca. 30 m² is zeer goed ingericht met RVS apparatuur. Vervolgens zijn er een aantal zitplaatsen en in de doorloop komt men in het grote zitgedeelte. Totaal opp. ca. 100 m² met 60 zitplaatsen. Uiteraard is er een gescheiden toiletgroep en de voorzijde is geheel onderkelderd.

Terras: Aan de voorzijde is een royaal terras in de winkelstraat en aan de achterzijde eveneens een klein terras. Totaal ca. 30 stoelen.

Parkeerruimte: In de direkte omgeving is een grote overdekte parkeergarage, waarbij de bezoekers via een kleine toegangsweg naar het centrum het bedrijf wel moeten passeren.

Indeling woning: Er is geen woning bij het bedrijf aanwezig. Boven het pand zijn kleinere appartementen en zodra hier een appartement leeg komt kan deze terstond worden gehuurd in overleg met de pandeigenaar.

Verplichtingen: Er zijn op dit moment 6 personeelsleden in loondienst, welke afwisselende werktijden hebben.

Bijzonderheden: Een instapklaar bedrijf voor een goed (Chinees) ondernemerspaar !!

Kijk voor meer informatie en/of foto\'s ook op www.hbc-horeca.nl of bel: 0571-290690.

Disclaimer Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.


Kenmerken
Soort:
Opslagruimte
Ligging:
Enschede
Adres:
N.v.t.
Postcode:
N.V.T.
Huur/koop:
Te huur / Te koop
Prijs:
€.265.000,-
Bouwjaar:
nvt

Soort:
Opslagruimte
Plaats:
Enschede
Prijs:
€.265.000,-
Meer informatie via
HBC-Horecamakelaardij
0571-290690


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio