Winkelpand, Winkel anex kantoor-/ praktijkruimte a…

3051 GR Rotterdam (Rotterdam, ZH) (7649x bekeken)

Omschrijving
Object
Multifunctionele winkel-/showroomruimte, welke ook uitermate geschikt is als kantoor of praktijkruimte, van ca. 82 m² gelegen aan het drukste gedeelte van de Kleiweg te Rotterdam in deelgemeente Hillegersberg/Schiebroek.

Locatiegegevens
De Kleiweg is gelegen te Rotterdam - Hillegersberg/Schiebroek en heeft een goede uitstraling en doorstroming van langskomend publiek. De winkel-/kantoorruimte is nagenoeg direct gesitueerd nabij de Straatweg. Op de Kleiweg zijn vele lokale winkeliers gevestigd. Ook landelijke winkelketens maken deel uit van dit gebied te weten Albert Heijn, Action en de Wibra. Haltes van tramlijn 8 en 4 evenals diverse busverbindingen bevinden zich voor de deur Het NS Station Noord ligt op 7 minuten loopafstand. Er zijn ruime parkeermogelijkheden (betaald) in de directe omgeving. De deelgemeente Hillegersberg - Schiebroek telt thans ca. 41.000 inwoners.

Indeling
De gehele ruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 82 m².

Parkeren
Op de Kleiweg is ruim voldoende parkeergelegenheid (betaald).

Voorzieningen
De winkel-/kantoorruimte is voorzien van o.a.:
- entree;
- verwarming middels c.v.;
- systeemplafonds voorzien van inbouwverlichtingsarmaturen;
- toilet;
- pantry.

Huurprijs winkel-/kantoorruimte
€ 1.150,-- per maand exclusief BTW.

Huurtermijn
5 jaar alsmede aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Huurbetalingen
Bij vooruitbetaling te voldoen per kwartaal.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers Laag (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Oplevering
Per direct.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde “opteringsverklaring” zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste voor 90% gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Bankgarantie
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een bankgarantie dan wel een waarborgsom af te geven ter grootte van drie maanden bruto huurverplichting, te weten 3 maanden huur ter vermeerderen met servicekosten en de BTW.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad voor Onroerende Zaken in juli 2003 vastgesteld, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 11 juli 2003 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 72/2003.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld goed is met zorg samengesteld. Maar voor de juistheid ervan kan door Swart Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.


Inlichtingen
Swart Bedrijfshuisvesting BV
010 – 418 15 77
info@swartbhv.nl
www.swartbhv.nl


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte, Showroom
Ligging:
Rotterdam (Rotterdam, ZH)
Adres:
Kleiweg 8
Postcode:
3051 GR
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
1.150,-- per maand excl

Soort:
Showroom
Plaats:
Rotterdam
Prijs:
€ 1.150,-- /…
Meer informatie via
Swart Bedrijfshuisvesting BV
010 4181577


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio