Bedrijfspanden in Weesp bij Bedrijfsvastgoed.nl

Bent u op zoek naar een bedrijfspand in de omgeving van Weesp? Bedrijfsvastgoed.nl heeft verschillende kantoor- en bedrijfspanden in de omgeving van Weesp. Het fraaie Weesp is gelegen aan de rivier de Vecht, tussen natuurgebieden, Amsterdam en het Gooi. Wees heeft ongeveer 18.000 inwoners. De locatie van Weesp is midden in het Groene Hart van Holland. Ondernemers op zoek naar bedrijfsruimte kunnen met name terecht op drie bedrijventerreinen in Weesp (Industriepark van Houten, Noord en Nijverheidslaan).

Verschillende mogelijkheden voor uw bedrijfspand in Weesp

Bij Bedrijfsvastgoed.nl kunt u zowel bedrijfspanden voor huur of koop vinden. Bij Bedrijfsvastgoed.nl kunt u verschillende soorten panden vinden, waaronder bedrijfsruimtes, opslagruimtes en kantoorruimtes. Bedrijfsvastgoed.nl heeft bedrijfspanden van verschillende oppervlaktes van 50 m² tot bedrijfspanden van meer dan 1000 m².

U kunt onbeperkt reageren op kantoorpanden waarin u geïnteresseerd bent.

Wilt u uw bedrijfspand verhuren of verkopen in Weesp?

Heeft u een bedrijfspand te huur of te koop in Weesp? Verhuur of verkoop uw bedrijfspand nu via onze website. In een paar stappen kunt u bedrijfspanden aanmelden voor gratis plaatsing op Bedrijfsvastgoed.nl.