Bedrijfspanden in Valkenswaard bij Bedrijfsvastgoed.nl

Bent u op zoek naar een bedrijfspand in de omgeving van Valkenswaard? Bedrijfsvastgoed.nl heeft verschillende kantoor- en bedrijfspanden in de omgeving van Valkenswaard. Valkenswaard heeft momenteel 31.000 inwoners en ligt in Noord-Brabant. Dankzij de ligging vlakbij de grens is Valkenswaard een ideale vestplaats voor bedrijven die actief zijn in Duitsland en België. Daarnaast ligt Valkenswaard ook vlakbij Eindhoven, naast dat dit een grote stad is met veel industrie is er hier ook een vliegveld. Vanaf Eindhoven airport kunt u internationaal reizen.

Verschillende mogelijkheden voor uw bedrijfspand in Valkenswaard

Bij Bedrijfsvastgoed.nl kunt u zowel bedrijfspanden voor huur of koop vinden. Bij Bedrijfsvastgoed.nl kunt u verschillende soorten panden vinden, waaronder bedrijfsruimtes, opslagruimtes en kantoorruimtes. Bedrijfsvastgoed.nl heeft bedrijfspanden van verschillende oppervlaktes van 50 m² tot bedrijfspanden van meer dan 1000 m².

U kunt onbeperkt reageren op kantoorpanden waarin u geïnteresseerd bent.

Wilt u uw bedrijfspand verhuren of verkopen in Valkenswaard?

Heeft u een bedrijfspand te huur of te koop in Valkenswaard? Verhuur of verkoop uw bedrijfspand nu via onze website. In een paar stappen kunt u bedrijfspanden aanmelden voor gratis plaatsing op Bedrijfsvastgoed.nl.