Bedrijfspanden in Roosendaal bij Bedrijfsvastgoed.nl

Bent u op zoek naar een bedrijfspand in de omgeving van Roosendaal? Bedrijfsvastgoed.nl heeft verschillende kantoor- en bedrijfspanden in de omgeving van Roosendaal. Roosendaal heeft momenteel 77.500 inwoners. In Roosendaal zijn 4250 bedrijven gevestigd. Roosendaal is goed te bereiken via weg, spoor en water. Bedrijfspanden op Borchwerf en Majoppeveld, winkelruimte in het centrum en in winkelcentrum De Roselaar en kantoorruimtes nabij het stadshart. Daarnaast ligt Roosendaal dichtbij de Belgische grens, waardoor er ook mogelijkheden zijn tot export naar België.

Verschillende mogelijkheden voor uw bedrijfspand in Roosendaal

Bij Bedrijfsvastgoed.nl kunt u zowel bedrijfspanden voor huur of koop vinden. Bij Bedrijfsvastgoed.nl kunt u verschillende soorten panden vinden, waaronder bedrijfsruimtes, opslagruimtes en kantoorruimtes. Bedrijfsvastgoed.nl heeft bedrijfspanden van verschillende oppervlaktes van 50 m² tot bedrijfspanden van meer dan 1000 m².

Uiteraard kunt u onbeperkt reageren op kantoorpanden waarin u geïnteresseerd bent.

Wilt u uw bedrijfspand verhuren of verkopen in Roosendaal?

Heeft u een bedrijfspand te huur of te koop in Roosendaal? Verhuur of verkoop uw bedrijfspand nu via onze website. In een paar stappen kunt u bedrijfspanden aanmelden voor gratis plaatsing op Bedrijfsvastgoed.nl.