Bedrijfspanden in Roermond bij Bedrijfsvastgoed.nl

Bent u op zoek naar een bedrijfspand in de omgeving van Roermond? Bedrijfsvastgoed.nl heeft verschillende kantoor- en bedrijfspanden in de omgeving van Roermond.

Roermond heeft ruim 45.500 inwoners. Ontwikkeling van nieuwe bedrijventerreinen voor bedrijfsruimte en de revitalisering van bestaande bedrijventerreinen is een van de speerpunten van het gemeentelijk beleid. De gemeente Roermond werkt samen met andere gemeentes (Ambt Montfort, Haelen, Roerdalen) als REO Midden-Limburg.

Roermond is qua locatie ook geschikt voor internationale bedrijven. Roermond ligt namelijk vlakbij de grens van Duitsland. Daarnaast is de snelweg ook gemakkelijk te bereiken.

Verschillende mogelijkheden voor uw bedrijfspand in Roermond

Bij Bedrijfsvastgoed.nl kunt u zowel bedrijfspanden voor huur of koop vinden. Bij Bedrijfsvastgoed.nl kunt u verschillende soorten panden vinden, waaronder bedrijfsruimtes, opslagruimtes en kantoorruimtes. Bedrijfsvastgoed.nl heeft bedrijfspanden van verschillende oppervlaktes van 50 m² tot bedrijfspanden van meer dan 1000 m².

U kunt onbeperkt reageren op kantoorpanden waarin u geïnteresseerd bent.

Wilt u uw bedrijfspand verhuren of verkopen in Roermond

Heeft u een bedrijfspand te huur of te koop in Roermond? Verhuur of verkoop uw bedrijfspand nu via onze website. In een paar stappen kunt u bedrijfspanden aanmelden voor gratis plaatsing op Bedrijfsvastgoed.nl.