Bedrijfspanden in Joure bij Bedrijfsvastgoed.nl

Bent u op zoek naar een bedrijfspand in de omgeving van Joure? Bedrijfsvastgoed.nl heeft verschillende kantoor- en bedrijfspanden in de omgeving van Joure. Joure, een snelgroeiende plaats in de provincie Friesland gelegen in de gemeente Skarsterlan. Joure telt momenteel ca 12.800 inwoners. De plaats ligt aan de A7 met gunstige verbindingen richting (zuiden) Amsterdam en (noorden) Heerenveen. Joure en omgeving telt 6 bedrijventerreinen waarop voldoende bedrijfsruimte aanwezig is.

Verschillende mogelijkheden voor uw bedrijfspand in Joure

Bij Bedrijfsvastgoed.nl kunt u zowel bedrijfspanden voor huur of koop vinden. Bij Bedrijfsvastgoed.nl kunt u verschillende soorten panden vinden, waaronder bedrijfsruimtes, opslagruimtes en kantoorruimtes. Bedrijfvastgoed.nl heeft bedrijfspanden van verschillende oppervlaktes van 50 m² tot bedrijfspanden van meer dan 1000 m².

U kunt onbeperkt reageren op ons aanbod van bedrijfspanden.

Wilt u uw bedrijfspand verhuren of verkopen in Joure?

Heeft u een bedrijfspand te huur of te koop in Joure? Verhuur of verkoop uw bedrijfspand nu via onze website. In een paar stappen kunt u bedrijfspanden aanmelden voor gratis plaatsing op Bedrijfsvastgoed.nl.