Bedrijfspanden in Houten bij Bedrijfsvastgoed.nl

Bent u op zoek naar een bedrijfspand in de omgeving van Houten? Bedrijfsvastgoed.nl heeft verschillende kantoor- en bedrijfspanden in de omgeving van Houten. Hout groeit richting de 50.000 inwoners. Kortom, volop mogelijkheden voor huisvesting van ondernemers. Zo vindt u A1 locaties winkelruimte in Houten centrum of bedrijfspanden te huur en te koop op bedrijventerrein De Meerpaal of De Schaft. Kantorenterrein vindt u op het kantorenpark De Koppeling (2000 m2). Voorzieningen met betrekking tot sport en recreatie vinden ondernemers op De Kruisboog en De Weteringhoek.

Verschillende mogelijkheden voor uw bedrijfspand in Houten

Bij Bedrijfsvastgoed.nl kunt u zowel bedrijfspanden voor huur of koop vinden. Bij Bedrijfsvastgoed.nl kunt u verschillende soorten panden vinden, waaronder bedrijfsruimtes, opslagruimtes en kantoorruimtes. Bedrijfsvastgoed.nl heeft bedrijfspanden van verschillende oppervlaktes van 50 m² tot bedrijfspanden van meer dan 1000 m².

U kunt onbeperkt reageren op kantoorpanden waarin u geïnteresseerd bent.

Wilt u uw bedrijfspand verhuren of verkopen in Houten?

Heeft u een bedrijfspand te huur of te koop in Houten? Verhuur of verkoop uw bedrijfspand nu via onze website. In een paar stappen kunt u bedrijfspanden aanmelden voor gratis plaatsing op Bedrijfsvastgoed.nl.