Bedrijfspanden in Ede bij Bedrijfsvastgoed.nl

Bent u op zoek naar een bedrijfspand in de omgeving van Ede? Bedrijfsvastgoed.nl heeft verschillende kantoor- en bedrijfspanden in de omgeving van Ede. Ede is een goed bereikbare plaats gelegen aan snelweg A12 (Arnhem-Utrecht) en aan de spoorlijn Utrecht-Arnhem. In juli 2004 is de snelweg A30 langs Ede doorgetrokken vanaf Barneveld tot de A12, waarmee de woonkern nu ontlast wordt en de bereikbaarheid van Arnhem en omgeving vanaf de A1 Amersfoort-Apeldoorn) vergroot is. Ede heeft ongeveer 66.000 inwoners.

Verschillende mogelijkheden voor uw bedrijfspand in Ede

Bij Bedrijfsvastgoed.nl kunt u zowel bedrijfspanden voor huur of koop vinden. Bij Bedrijfsvastgoed.nl kunt u verschillende soorten panden vinden, waaronder bedrijfsruimtes, opslagruimtes en kantoorruimtes. Bedrijfsvastgoed.nl heeft bedrijfspanden van verschillende oppervlaktes van 50 m² tot bedrijfspanden van meer dan 1000 m².

U kunt onbeperkt reageren op kantoorpanden waarin u geïnteresseerd bent.

Wilt u uw bedrijfspand verhuren of verkopen in Ede?

Heeft u een bedrijfspand te huur of te koop in Ede? Verhuur of verkoop uw bedrijfspand nu via onze website. In een paar stappen kunt u bedrijfspanden aanmelden voor gratis plaatsing op Bedrijfsvastgoed.nl.