Bedrijfspanden in Duiven bij Bedrijfsvastgoed.nl

Bent u op zoek naar een bedrijfspand in de omgeving van Duiven? Bedrijfsvastgoed.nl heeft verschillende kantoor- en bedrijfspanden in de omgeving van Duiven. In Duiven, gelegen aan de A12, vindt u naast winkelruimte ook bedrijfsruimte op bedrijvenparken. De bedrijvenparken De Nieuweling, Graafstaete, Roelofshoeve 2, Seingraaf en Centerpoort-Nieuwgraaf De Corridor (o.a. kantoorruimte). De gemeente Duiven maakt deel uit van de Stadsregio Arnhem-Nijmegen. Duiven staat verder nog bekend om zijn regiofunctie met de Makro, IKEA en Intratuin.Duiven heeft ruim 25000 inwoners.

Verschillende mogelijkheden voor uw bedrijfspand in Duiven

Bij Bedrijfsvastgoed.nl kunt u zowel bedrijfspanden voor huur of koop vinden. Bij Bedrijfsvastgoed.nl kunt u verschillende soorten panden vinden, waaronder bedrijfsruimtes, opslagruimtes en kantoorruimtes. Bedrijfsvastgoed.nl heeft bedrijfspanden van verschillende oppervlaktes van 50 m² tot bedrijfspanden van meer dan 1000 m².

U kunt onbeperkt reageren op kantoorpanden waarin u geïnteresseerd bent.

Wilt u uw bedrijfspand verhuren of verkopen in Duiven?

Heeft u een bedrijfspand te huur of te koop in Duiven? Verhuur of verkoop uw bedrijfspand nu via onze website. In een paar stappen kunt u bedrijfspanden aanmelden voor gratis plaatsing op Bedrijfsvastgoed.nl.