Contact

Bedrijfsvastgoed.nl is een initiatief van Beleggingspanden.nl BV (KvK nummer 30210797) en is ontstaan uit de behoefte om alle beschikbare bedrijfspanden in één overzicht op internet te kunnen vinden. Het aanbod van bedrijfspanden (kantoorruimte, bedrijfsruimte, showroomruimte e.d.) is beschikbaar op internet maar dusdanig verspreid. Aan deze behoefte hoopt bedrijfsvastgoed.nl te kunnen voldoen.

Een duidelijk overzicht van het meest relevante aanbod van bedrijfspanden verzameld in één overzicht. Met het beschikbaar stellen van dit 'totaal' overzicht en de makkelijke zoekfuncties van Bedrijfsvastgoed.nl brengen wij u vervolgens graag naar de aanbiedende partij van het bedrijfspand zoals dat uw interesse heeft.

Werkwijze
Plaatsing van aanbod op Bedrijfsvastgoed.nl is gratis voor iedere aanbieder (eigenaren en makelaars) en daarnaast zoeken wij het internet af op zoek naar bedrijfspanden aanbod om op deze manier een zo compleet mogelijk van het actuele aanbod te kunnen tonen.

Overig
Bedrijfsvastgoed.nl is een onafhankelijke site en het gebruik van deze site / dienst is geheel gratis. Het gebruik van bedrijfsvastgoed.nl is op eigen risico en aan de informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De disclaimer en algemene voorwaarden kunt u onderaan iedere pagina terug vinden.

Heeft u vragen, suggesties op- en/of aanmerkingen dan vernemen wij dit uiteraard graag van u. Bedrijfsvastgoed.nl is continue bezig met het optimaliseren van de site en haar diensten. Uw mening is dan ook zeer welkom!

 

Contactgegevens
(let op: voor informatie / interesse voor het aanbod kunt u direct contact opnemen met de aanbieder. Wij zijn enkel de aanbieder van de website en niet van het aanbod)

Beleggingspanden.nl BV
Landdrostdreef 124
1314 SK Almere
Nederland

Tel: 085-222.13.80

KvK nummer: 30210797
BTW nummer: NL815241252B01

Aanvraag: Inschakelen makelaar

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Lees ook onze privacyverklaring.