Rhijngeesterstraatweg 40D Unit 650M, 2341 BV Oegst…

2341 BV Oegstgeest (Oegstgeest, ZH) (292x bekeken)

Omschrijving

ALGEMEEN
Het betreft hier een monumentaal kantoorverzamelgebouw met moderne faciliteiten en fraaie details waaronder glas-in-lood ramen in het voormalig klooster ‘Duinzigt’,. Dit voormalige klooster is eind negentiger jaren tot een luxueus kantoorpand verbouwd. Gunstig gelegen commerciële ruimtes van ca. 8 tot 121 m². Het pand beschikt over gezamenlijk gebruik van keukens en sanitair en heeft een gezamenlijk dakterras. Tevens beschikt het pand over een lift en is het geschikt voor minder validen. Er is parkeermogelijkheid rondom het pand voor zowel ondernemers als bezoekers. In de directe omgeving van het pand zijn onder andere een tankstation, scholen en een kinderopvang. Tevens bevindt het pand zich nabij het gezellige centrum van Oegstgeest, de welbekende Kempenaerstraat, welke beschikt over een zeer divers winkelaanbod met onder anderen Supermarkt Albert Heijn, Pauw, Saton Optiek, Pets Place, Etos, Bakkerij Hugo de Groot, Bike Totaal Van Hulst, Slagerij Van der Zalm, Bakkerij Van Maanen, ICI Paris XL en vele andere landelijke en regionale winkels gevestigd.

BEREIKBAARHEID
Het pand heeft een gunstige ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen richting de grote steden in de Randstad. Amsterdam en Den Haag liggen beide op ongeveer een half uur reistijd. Bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed, een bushalte bevindt zich op loopafstand van het object.

PARKEERMOGELIJKHEDEN
Op eigen terrein bevinden zich voldoende parkeerplaatsen.

OPPERVLAKTE
De ruimtes hebben een oppervlakte variërend van ca. 8 tot 121 m² gelegen op de begane grond, 1e en 2e verdieping.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorkamers beschikken onder andere over: – hoge plafonds met diverse verlichtingsarmaturen – vloerbedekking – Wifi – scheidingswanden – fancoil units (koelen en verwarmen)

BESTEMMING/GEBRUIK
Kantoorruimte

BESCHIKBAARHEID
De ruimtes zijn per direct voor verhuur beschikbaar.

HUURPRIJS
Van € 375,00 t/m € 2.500,00

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bestaan uit de volgende leveringen en diensten:
– energieverbruik (gas, water en elektra);
– schoonmaken algemene ruimten;
– terreinonderhoud ;
– gebruik liftinstallatie;
– gebruik sanitaire voorzieningen ;
– onderhoud en periodieke controle gebouw gebonden installaties;
– internet (Wifi);

OMZETBELASTING
Indien niet geopteerd kan worden voor een met BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

HUURTERMIJN
De minimale huurperiode bedraagt minimaal één jaar.

HUURPRIJSBETALING
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt maanden bij vooruitbetaling plaats.

ZEKERHEIDSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsomstorten ter grootte van (minimaal) drie maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals
gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

AANVAARDING
In overleg

Goedkeuring
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorruimtes? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Rhijngeesterstraatweg 40D in Oegstgeest aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.
Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Kantoorruimte, Bedrijfsruimte, Overige
Ligging:
Centraal gelegen
Adres:
Rhijngeesterstraatweg 40D
Postcode:
2341 BV
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
€875,-
Bouwjaar:
1850

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Oegstgeest
Prijs:
€875,-
Meer informatie via
Property Trader
071-5661000

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio