ID: 2210 nr1 op The Fork en TripAdvisor

2586RV Den Haag (Den Haag, ZH) (341x bekeken)

Omschrijving

De Eetkamer, sfeervol en culinair genieten. Dit restaurant staat al jaren zeer goed aangeschreven en wordt nu ter overname aangeboden. ,De Eetkamer is de plek om ongedwongen te genieten van smaakvolle gerechten. Er wordt hier op hoog niveau gekookt, u kunt hier onder andere terecht voor een fantastisch 5-,6- of 7 gangen diner in combinatie met een groot en geselecteerd wijnaanbod. Eigenaren zijn zeer gedreven en altijd opzoek naar nieuwe en oude technieken om gerechten te serveren die verrassend, uitdagend en in balans zijn. Zo worden de eigen kazen gefermenteerd, maken zij zelf limoncello en degen en bakken zelf hun broodjes. 

De zaak is compleet en kan 1 op 1 worden overgenomen. Alle aanwezige inventaris werkt en is altijd onderhouden. Alle vergunningen zijn op orde en er is een categorie 2 vergunning verleend waarbij de gasten tot laat in de avond/nacht kunnen blijven hangen. Naast het heerlijke eten leent deze locatie zich ook voor private dining, bijeenkomsten en feestjes of en-en.  Voor het restaurant vindt je een knus terras. Er zijn ook mogelijkheden om nog een extra terras te creëren op het pleintje aan de overkant.

Past dit alles bij jouw concept? Neem dan contact op met de makelaar; Michelle van Lith info@vds-horeca.nl of telefonisch 070-3306687




Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Dit sfeervolle restaurant ligt middenin het hart van Scheveningen.
Adres:
Marcelisstraat 255 A
Postcode:
2586RV
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
75000,00

Soort:
Horecapand
Plaats:
Den Haag
Prijs:
€ 75000,00
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaars
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio