TE HUUR WINKELRUIMTE

7412BB Deventer (Deventer, O) (1066x bekeken)

Omschrijving

TE HUUR hoekwinkelpand ter grootte van ca. 85 m² gelegen aan de Boxbergerweg 7, middenin het de meest bezochte winkelstraat van Deventer en dichtbij het centrum een A Locatie. De winkelstraat beschikt over tal van verschillende ondernemers en winkels. Het object kent een goed bruikbare indeling dankzij de verdeelde ruimtes en is het gelegen op een goede zichtlocatie, gelijk naast de weg. Het object is bruikbaar in maar liefst 3 delen, ideaal voor bedrijven die gesplitste werk plekken hebben. Het NS station ligt op nog geen 10 minuten loopafstand.

Ruimte 1: Winkel ruimte ca. 23.39m2 oppervlakte

Ruimte 2: Winkel ruimte ca. 24.24m2 oppervlakte

Ruimte 3: Privé ruimte ca. 21.62m2 oppervlakte

Ruimte 4: Toilet ca. 7.2m2 oppervlakte

Ruimte 5 : Kelder ca. 80m2 oppervlakte

De frontbreedte bedraagt ca. 10.68m (voorzijde). De hoogte is 2.67m. De twee raam etalages zijn 2.9m breed 2.77m hoog. Het object is op een prominente plaats gesitueerd nabij bekende formules als Zeeman en Kruidvat. Om de hoek is een vestiging van Action. Voldoende parkeergelegenheid in de omgeving (betaald en onbetaald).

Voorzieningen:

- Ingang

- Spotjes verlichting LED

- Toilet ruimte - Keuken ruimte

- Meterkast

- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen LED

- Royale kelder ter grootte van ca. 80 m²

- Privé ruimte met cine Wall

Bestemming: Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

Totale huurprijs: € 16.500,- b.t.w. verlegd betreft per jaar, € 1.375-, per maand. excl. Servicekosten ,gas, water en Elektra voorzieningen.

Huurtermijn: 2+3 jaar andere termijnen in overleg mogelijk.

Ingangsdatum: Per heden.

Bankgarantie: Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur en servicekosten.

Indexeringen: Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

Aandacht punt: Het pand beschikt momenteel over een relatief ‘’goedkoop’’ energie contract met lage tarieven voor gas en elektra, deze wordt meegenomen in de huurprijs als zijnde voorschot nota. Tot slot betreft het een prachtige winkelruimte welke goed onderhouden, de muren zijn voorzien van prachtige behang en schilderwerk. Systeem plafond is aangebracht met led verlichting. De privé ruimte met de cine Wall is een deel van de winkelruimte welke niet verwijderd/vernietigd mag worden, deze moet blijven en is inbegrepen in de huurprijs.

Energielabel: Het pand beschikt over energielabel A. Ter informatie. Deventer is een van de 5 oudste steden van Nederland en is gelegen aan de rivier de IJssel. Met haar bekende monumentale gebouwen en winkelstraten straalt het centrum van Deventer een warme sfeer uit. Tevens worden er in het centrum van Deventer het gehele jaar diverse activiteiten georganiseerd zoals o.a. ‘Deventer boekenmarkt’, ‘Deventer op stelten’ en het `Dickens Festijn' die jaarlijks vele bezoekers trekken.

Voor meer informatie, vragen, het maken van een afspraak of contact aarzel niet om telefonisch contact op te nemen via 06 21 65 77 46.

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte, Winkelruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Winkelstraat
Adres:
Boxbergerweg 7
Postcode:
7412BB
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
1375

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Deventer
Prijs:
€ 1375
Meer informatie via
De heer M. YalçinM. Yalçin

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio