Gezocht: locatie voor een high-end coffeeshop in g…

1561kn Assendelft (Zaanstad, NH) (392x bekeken)

Omschrijving

GEZOCHT! Voor een relatie zijn wij op zoek naar een locatie voor een high-end coffeeshop (koop/huur) in de gemeente Zaanstad. Onze relatie is voornemens een hoog segment coffeeshop te exploiteren welke geheel in lijn met het veilige en legale coffeeshopbeleid van Gemeente Zaanstad zal zijn.

Samenwerking met Gemeente Zaanstad: een legaal en veilig coffeeshopbeleid
De Gemeente Zaanstad is bezig met een pilot voor coffeeshops die volledig legaal zijn van het telen tot de verkoop. De gemeente Zaandam valt met haar beleid onder het landelijke wiet-experiment. De gemeente wil met haar coffeeshopbeleid het woon- en leefklimaat beschermen, overconcentratie van verkooppunten van softdrugs tegengaan en verstoring van de openbare orde voorkomen. Het voordeel van dit experiment is dat de zogenaamde achterdeur problematiek verdwijnt. Daarnaast zijn alle producten streng gecontroleerd en gereguleerd, wat vervolgens weer de volksgezondheid dient.

De gemeente stelt een maximum van drie coffeeshops, waarvan twee reeds gevestigd zijn in Zaandam. De gemeente verleend momenteel nog één vergunning voor een coffeeshop in de regio Zaanstad Noord, waar onze relatie zich dan ook wenst te vestigen. De locatie volgt de procedure van een horeca-exploitatievergunning en dient te beschikken over een veiligheidsplan, waarin aangegeven welke maatregelen de exploitant neemt om overlast te voorkomen en de openbare orde en veiligheid in en rondom de coffeeshop te waarborgen.

Paradepaardje van de coffeeshops
Onze relatie is een enthousiaste en gedreven ondernemer met veel kennis en knowhow binnen de horeca. De coffeeshop in Zaanstad zal volgens onze relatie hét paradepaardje worden onder de coffeeshops en zal zich kenmerken als een moderne, high-end coffeeshop waar in een veilige en aangename omgeving op legale wijze softdrugs worden verkocht en genuttigd.

De ideale locatie

  • De locatie dient aan de volgende eigenschappen te voldoen:
  • Horecabestemming is een vereiste;
  • Casco pand is een pré;
  • Aankoop van het onroerend goed geniet de voorkeur, huur is echter ook bespreekbaar;
  • Overname exploitatie is bespreekbaar;
  • Omgeving Krommenie-Assendelft;
  • Bedrijfsoppervlakte ca 100-300 m2;
  • Goed bereikbare locatie met parkeergelegenheid en nabij openbaar vervoer voorzieningen;
  • Mogelijk voorzien van een kantoor-/personeelsruimte.

Indien u een geschikte locatie heeft aan te bieden kunt u contact opnemen met ons kantoor, zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken. Info: 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl
Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Horecapand, Winkelruimte, Bedrijfsruimte, Overige
Ligging:
Regio Krommenie-Assendelft
Adres:
Krommenie-Assendelft
Postcode:
1561kn
Huur/koop:
Te huur / Te koop
Prijs:
0

Soort:
Horecapand
Plaats:
Assendelft
Prijs:
 
Meer informatie via
Van Alkemare Makelaardij

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen: