Moderne representatieve bedrijfsruimte

4751 XC Oud Gastel (Halderberge, NB) (1069x bekeken)

Omschrijving

Object/ligging Een moderne kantoorruimte van ca. 400 m², gelegen op de begane grond van een modern representatief bedrijfsobject met een hoogwaardige uitstraling op een goed bereikbare locatie, gelegen aan de Rijksweg A17 op bedrijventerrein Borchwerf II.

Op de begane grond is de centrale hal met een brede trap naar de 1e verdieping. Bekijk via de onderstaande link de 360 graden viditour van dit pand: https://viditour-vastgoed.nl/tours/4751xc31a

Oppervlakte Bruto oppervlakte ca. : 440 m² Netto oppervlakte ca. : 400 m²

Voorzieningen Het kantoorgebouw bevindt zich in een uitstekende staat van onderhoud en is voorzien van een tegelvloer, luchtbehandeling, hete lucht verwarming, topkoeling, heren- en damestoiletgroep alsmede een keuken en aparte kantine en bergruimte.

Bestemming/gebruik Het object valt onder bestemmingsplan Borchwerf II en heeft de enkelbestemming bedrijfs- en kantoordoeleinden. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de gemeente Roosendaal. Betaling In overleg.

Zekerheidstelling In overleg.

Huurcontract Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken). Huurtermijn In overleg. Indexering Jaarlijks op basis van een wijziging van de maandelijkse prijsindexcijfers volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS). BTW

Alle in deze informatie genoemde bedragen zijn, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, exclusief BTW. Voorts is er in deze informatie van uitgegaan dat de prestaties van huurder voor meer dan 90% in de BTW-belaste sfeer plaatsvinden.

Aanvaarding Per direct
Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Kantoorruimte, Opslagruimte, Showroom, Winkelruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Bedrijfsterrein Borchwerf II te Oud Gastel aan de snelweg
Adres:
Argon 31 A
Postcode:
4751 XC
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
in overleg
Bouwjaar:
2008

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Oud Gastel
Prijs:
€ in overleg
Meer informatie via
Unitrust
0182200300

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio