Bedrijfsverzamelgebouw

3846CP Harderwijk (Harderwijk, GL) (2533x bekeken)

Omschrijving

TE HUUR/TE KOOP! Bedrijfspand geschikt voor meerdere doeleinden! Het pand heeft een verhuurbaar vloeroppervlakte van circa 65m² op de begane grond en circa 65m² op de eerste etage. Gelegen op industrieterrein Lorentz, een gemengd bedrijventerrein net buiten het centrum van Harderwijk!
 
Het bedrijfspand is voorzien van de basisvoorzieningen bijv. Vloerverwarming op beide etages, beneden een toilet en boven een toilet met aparte douche. En al voorzien van aansluitingen, wat u de mogelijkheid geeft om naar u eigen wensen aanpassingen te doen. Zoals te zien op de foto’s. Aan de voorzijde van de hal zijn 2 parkeerplaatsen voor eigen gebruik.
 
Indeling:
Entree, trap naar boven, deur naar de hal, in de hal zijn nog een aparte toilet en verschillende aansluitingen aanwezig.
 
Eerste etage: overloop, toilet, aparte douche en technische ruimte. Kantoorruimte met alle aansluitingen voor een keuken.
 
Industrieterrein Lorentz is één van de industriegebieden van Harderwijk en bestemd voor industrie, bouw en installatiebedrijven, groothandel, transport en distributie. Er is een actieve bedrijvenkring en parkmanagement en is gunstig gelegen nabij de Rijksweg (A-28) en de provinciale weg (N-302).
 
Aanvaarding : Het pand wordt opgeleverd in de huidige staat en de aanvaarding kan op korte termijn.
 
 
Huur/koop prijs in overleg




Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Beleggingspand, Loods, Kantoorruimte, Opslagruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Centraal bij A28, N302, N305
Adres:
Braillestraat 17
Postcode:
3846CP
Huur/koop:
Te huur / Te koop
Prijs:
Op aanvraag
Bouwjaar:
2020

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Harderwijk
Prijs:
€ Op aanvraa…
Meer informatie via
De heer RutgersRutgers

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio