Meer dan 1 miljoen bedrijven werken al bij ons. Wi…

1012 KZ Amsterdam (Amsterdam, NH) (1094x bekeken)

Omschrijving

<h2><span>In geval van huur voor het nieuwe jaar is er een korting, voor meer details kunt u direct contact met ons opnemen op e-mail</span><strong> portals@regus-rents.com</strong></h2>
<br>
<br>
<br>

"Betaalbare privékantoren voor 5 of 6 personen op de meest gewilde locaties van de stad. Verhoog uw productiviteit door in uw eigen privékantoor te werken. Heeft u zo nu en dan wat meer ruimte nodig? Maak dan gebruik van de ruim 90 vierkante meter aan gedeelde ruimte.
Het betreft hier een volledig gemeubileerd privékantoor voor 5 of 6 personen met moderne, ergonomische kantoormeubels, snel en draadloos internet, vaste telefoonlijnen en handsets, en toegang tot een printer, scanner en kopieerapparaat voor gemeenschappelijk gebruik. U kunt gebruikmaken van administratieve services, waaronder een professionele telefoondienst, een ontvangst- en doorstuurservice voor uw post en een receptiemedewerker die uw bezoekers verwelkomt. Er zijn ook verschillende gemeenschappelijke voorzieningen. U kunt vergaderruimtes per uur boeken, er is een keuken met thee en koffie, er is een business lounge en u kunt gebruikmaken van een kleinere pauzeruimte. Alle kosten voor nutsvoorzieningen, inclusief schoonmaak en onderhoud van uw kantoor en de gedeelde ruimte, zijn inbegrepen. Als Regus-lid krijgt u ook toegang tot onze community-evenementen, promoties en kortingen van vooraanstaande merken, plus gratis gebruik van 50 miljoen wifi-hotspots over de hele wereld.
Meer ruimte nodig? We kunnen kantoorruimtes op maat samenstellen met 1 tot 100 bureaus of nog meer. Laat uw kantoorbehoeften aan ons over, zodat u meer tijd heeft om u op uw bedrijf te richten.
We hebben een enorm aanbod aan professionele, inspirerende en stimulerende werkruimtes en community's waaruit u kunt kiezen. Hiermee heeft Regus al meer dan 2,5 miljoen mensen enthousiast gemaakt over de revolutie in werkruimtes. Werk waar, wanneer en hoe u wilt, in professionele ruimtes die gericht zijn op productiviteit.
Met meer dan 3000 locaties en 100.000 kantoren van 5 tot meer dan 1000 vierkante meter hebben we voor iedereen de perfecte werkruimte.
Neem nu contact op"




Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Rokin 92-29
Adres:
Rokin 92-29
Postcode:
1012 KZ
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
€ 2473/maand

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Amsterdam
Prijs:
€ 2473/mnd
Meer informatie via

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio