Kantoor (ruimte/units) & Bedrijfsruimte centru…

3512be Utrecht (Utrecht, U) (761x bekeken)

Omschrijving

 
CENTRUM UTRECHT KANTOORRUIMTE praktijk ruimte 25 M2 B.V.O. gelegen op begane grond aan de straat is binnenkort te huur! € 519,-- excl service kosten
Unit 1 zie bijlage huuromschrijving.

 

In het bedrijfspand op het Jansveld 31 te Utrecht Centrum hebben wij diverse mogelijkheden voor de startende ondernemer. Kleine ondernemers bundelen graag hun talenten en huren met elkaar een bedrijfsruimte!!

 

Er is energiezuinige verlichting, toiletgroep en pantry voor de lunch/koffie/thee etc.

Op rustige en fraaie locatie in Utrecht met uitzicht op de Domtoren! deze kantoor is gelegen op de 1e verdieping en bereikbaar middels trap. Op het dak heeft de kantoorruimte een royaal dakterras en is gelegen op het zuid/oost/west. De kantoorruimte is goed geïsoleerd en enige jaren (4) in zijn geheel gerenoveerd en voorzien van vloerverwarming.
De uitvalswegen zijn per auto binnen enkele minuten bereikbaar. In de straat kan er een parkeervergunning worden aangevraagd, tevens is er dan ter overbrugging op de begane grond ‘n parkeerplaats te huur. Om de hoek van kantoorgebouw Jansveld 31 bevindt zich het Centrum van Utrecht (Neude en omgeving). Er is een goede aansluiting met het openbaar vervoer naar het centraal stations, loopafstand naar CS is 1,2 km! Kortom een goed ruim kantoor op een zeer mooie locatie.

 

Binnenkort ook te huur in Jansveld 31:

 

Unit 4 bijvoorbeeld  2 tot 4 werkplekken is een eigen kantoor van circa 35m2.

 

Omschrijving: Kantoorruimte b.v.o.35m2 , gelijk aan hierboven omschreven maar het betreft hier een kleinere kamer / ruimte. De huurprijs is exclusief G/W/E en is € 598,00 per maand welke per 3 maanden te voldoen. De kosten voor gas, water en elektra (middels eigen elektra-tussenmeter), worden jaarlijks afgerekend en komen nu op ca. € 175,00 per maand. Afhankelijk van het gebruik.

 

Unit 3 bijvoorbeeld 6 tot 8 werkplekken e/o 6 werkplekken en opslag van crica 90m2

 

Omschrijving: Kantoorruimte b.v.o. 90 m2 ,Deze kantoorruimte maakt deel uit van een klein gebouw waar enige andere jonge ondernemers en Landelijke Kamer van (studenten) Verenigingen zijn gehuisvest. De toegang via de begane grond/algemene voordeur. Hier bevindt zich een intercom waar bezoek zich kan melden. Voor de deur zijn er fietsbeugels.
De kantoorruimte bevindt zich aan het einde van de gang. De foto’s geven een goede indruk van de ruimte waar momenteel 8 mensen werken en vergaderen. Op de vloer ligt marmoleum en is voorzien van vloerverwarming, de wanden zijn strak, nieuw plafond met energiezuinige lampen. Op de eerste etage bevindt zich ook de pantry en toilettengroep, tevens is er een schoonmaakkast. Deze worden gedeeld met de overige huurders van Jansveld 31.
De huurprijs is exclusief G/W/E en is € 1.540,00 per maand welke per 3 maanden te voldoen. De kosten voor gas, water en elektra (middels eigen elektra-tussenmeter), worden jaarlijks afgerekend en komen nu op ca. € 210,00 per maand. Afhankelijk van het gebruik.

 

Condities:
De minimale huurperiode is 2 jaar + 2 optiejaren.
Betaling per kwartaal vooruit.
Opzegging 12 maanden.
Condities worden eventueel afgestemd op de huurder.

Afspreken om te komen kijken? email vermonteroccia@gmail.com Bellen met 0655 7181 60.

A.M. Verhoef,   Ik maak graag een afspraak met u.
Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Kantoorruimte, Winkelruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Centrum Utrecht
Adres:
jansveld 31
Postcode:
3512be
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
vanaf € 519

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Utrecht
Prijs:
vanaf € 519
Meer informatie via
Vermont Roccia
0655718160

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio