Bezoek ons vandaag nog en ontdek de ruimte voor je…

7521 PL Enschede (Enschede, O) (1587x bekeken)

Omschrijving

"Krijg vandaag een betaalbaar privékantoor voor 3-4 personen. Geniet van 150 m² privéwerkruimte; onbeperkt snel draadloos internet; administratieve ondersteuning ter plaatse; en toegang tot meer dan 700 m² gedeelde vergader- en brainstormruimte.
Dit aanbod bestaat uit een volledig ingericht privékantoor voor 3-4 personen, uitgerust met modern, ergonomisch kantoormeubilair; high-speed draadloos internet; vaste telefoonlijnen en handsets; plus toegang tot een gemeenschappelijke printer, scanner en kopieerapparaat. U profiteert van administratieve diensten, waaronder professionele telefonische beantwoording; e-mail ontvangen en doorsturen; en een receptioniste om uw bezoekers te begroeten. Gemeenschappelijke faciliteiten omvatten vergaderzalen die per uur te boeken zijn; een keuken met koffie- en theefaciliteiten; een business lounge; en een kleiner breakout-gebied. Alle nutsvoorzieningen, plus schoonmaak en onderhoud van uw kantoor en de gedeelde ruimte, zijn inbegrepen. Als Regus-lid krijgt u ook toegang tot Regus-communityevenementen, promoties en kortingen van toonaangevende merken, evenals gratis gebruik van 50 miljoen wifi-hotspots over de hele wereld.
Heb meer ruimte nodig? We kunnen privékantoren op maat maken van 1 tot 100 bureaus, of zelfs meer. Laat uw werkruimte aan ons over en win meer tijd om u te concentreren op uw bedrijf.
Met een enorme selectie van professionele, inspirerende en collaboratieve werkruimten en communities om uit te kiezen, heeft Regus al meer dan 2,5 miljoen mensen geholpen de revolutie in de werkruimte te omarmen. Werk waar, wanneer en hoe u maar wilt in professionele ruimtes, speciaal gebouwd voor productiviteit.
Met meer dan 3.000 locaties en 100.000 kantoren variërend van 50m² tot meer dan 10.000m², hebben we de perfecte werkruimte voor iedereen.
Neem nu contact op"

https://www.regus.nl/en-nl/workspace/netherlands/enschede/capitool
Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Enschede
Adres:
Capitool 10 , Enschede, Overijssel, Netherlands
Postcode:
7521 PL
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
€ 802/maand

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Enschede
Prijs:
€ 802/mnd
Meer informatie via

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio