Uniek werkplek in een monumentaal grachtenpand

1017EG Amsterdam (Amsterdam, NH) (2109x bekeken)

Omschrijving

Beeld je in dat je ‘s ochtends op je fiets stapt richting de Keizersgracht en parkeert voor een 17e eeuws monumentaal grachtenpand. Je opent de deur en waant je bij binnenkomst terug in de tijd door een luxueuze uitstraling van marmeren vloeren, gepoetste kroonluchters en gouden muren: een tijd - de Gouden Eeuw - waarin de economie floreerde. Ooit was hier goudleer huis ‘De gekroonde Zon’ gehuisvest, van de familie Van den Heuvel, en kreeg het later de functie van koopmanshuis. Na verbouwingen en volledige modernisering huisvest het nu de community van StartDock: een plek waar jij je onderneming kunt laten floreren, omringd door andere ondernemers, scale-ups en bedrijven.

Met events als ‘breakfast boosters’ en diverse workshops profiteer je van elkaars kennis en kunde, en met onze ‘Community Walks’ en vrijdagmiddagborrels met de collega’s van locatie Herengracht - op twee minuten loopafstand - leren we elkaar op een informele manier beter kennen.

Omgeven door grachten, het Leidseplein om de hoek, het OV op loopafstand en de warmte van een hechte community is dit een gedroomde locatie voor jou als ondernemer!
Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Kantoorruimte
Ligging:
Aan de Keizersgracht in Amsterdam
Adres:
Keizersgracht 482
Postcode:
1017EG
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
n.o.t.k.

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Amsterdam
Prijs:
€ n.o.t.k.
Meer informatie via
StartDock


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio