80 m² Kantoorruimte te huur - € 667,- pe…

3526 LB Utrecht (Utrecht, U) (2870x bekeken)

Omschrijving
Neem Contact Op Bezoek UrbanFlex Website
Plaats:
Utrecht
Oppervlakte:
80 m²
Prijs:
667 € /mnd
Huurtermijn:
Bespreekbaar
Servicekosten:
Inclusief
Oplevering:
Gestoffeerd

Wij bieden opslagboxen aan vanaf 25 m2 tot circa 760 m2 bedrijfshallen. Niet alle opslagboxen en bedrijfsruimtes zijn vermeld. Maar wij kunnen voor iedere ondernemer de juiste vierkantenmeters aanbieden. Reageer en vermeld gerust je aantal gezochte vierkantenmeters. Prijzen zijn all-in, maar wel excl. btw. Tevens alles maandelijks opzegbaar!

Het complex aan de Eendrachtlaan 100-260 in Utrecht is een industrieel bedrijfsverzamelgebouw dat in de jaren ’50 gebouwd is als cement centrale. Momenteel is het verhuurd aan diverse en verschillende huurders. Het gebouw is gelegen in het gebied Merwedekanaal Zone. Dit gebied wordt door de Gemeente Utrecht getransformeerd naar een gebied met gemengde functies, waarbij het accent op wonen zal komen te liggen. Op termijn zal dit gebied een levendig gebied zijn geworden waar mensen werken, winkelen, wonen en verblijven. Dit zal een positief effect hebben op de vraag naar bedrijfsruimte en dus naar dit complex. Het totale metrage van het complex bedraagt 4.421 m² en bestaat uit units die verschillen in metrage. Hierdoor kunnen zowel startende, jonge ondernemers zich hier vestigen (zijn reeds gevestigd), maar biedt het ook mogelijkheden voor grotere ondernemingen.

UrbanFlex werkboxen

UrbanFlex Workbox huren?
Industrieel, flexibel en volledig naar eigen wens in te richten. Geschikt als onder meer productieruimte, creatieve studio, showroom of atelier.

Kies voor Workbox van UrbanFlex
Heb je voor jouw bedrijfsactiviteit een eigen werkruimte nodig? Kies voor een Workbox met industriële look van UrbanFlex. Dé flexibele oplossing: geen langdurig vast contract, beschikbaar vanaf 25 m² en alle vrijheid om naar eigen wens in te richten.

Flexibel huren
Een Workbox is geschikt voor uiteenlopende bedrijfsactiviteiten. Je kunt de bedrijfsruimte bijvoorbeeld gebruiken als productieruimte, atelier, creatieve studio of showroom, maar ook inrichten als kantoor. Ook het combineren van ruimtes is mogelijk, bijvoorbeeld een Workbox met een Office om klanten te kunnen ontvangen of een Workbox met een Storage voor de opslag van goederen.

Het gemak van UrbanFlex
Je huurt een Workbox voor een all-in prijs. In het vaste huurbedrag zijn alle kosten inbegrepen. Geen verrassingen achteraf. Bovendien kun je als huurder gebruikmaken van gezamenlijke voorzieningen, zoals een pantry, sanitair en een lounge area. Meteen een mooie gelegenheid om je medehuurders te ontmoeten en je netwerk uit te breiden.

Alle voordelen op een rij:

 • Per direct beschikbaar
 • Te huur vanaf 1 maand
 • Vaste maandelijkse kosten
 • Huur inclusief gas, water licht, telefoonverbinding, internet, gratis koffie en thee
 • Huur inclusief servicediensten zoals, schoonmaak, afvalinzameling, glasbewassing,groenonderhoud en brandpreventiemiddelen
 • Huur inclusief gezamenlijke voorzieningen zoals een pantry, sanitair en een lounge area
 • Gemakkelijk te combineren met kantoor of opslagruimte in hetzelfde gebouw
 • 24/7 toegang
 • Uitstekend bereikbaar
 • Ruime parkeermogelijkheden
 • Bewaking via camera en alarmsysteem
 • UrbanFlex on-site management

Contact Opnemen

Bel of mail ons

 • Riëtte Maas
 • +31(0)6 579 225 31
 • info@urbanflex.nl
Of laat een bericht achterKenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Kantoorruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
De Eendracht - Utrecht
Adres:
Eendrachtlaan 100
Postcode:
3526 LB
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
667 Euro /mnd

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Utrecht
Prijs:
667 € /mnd
Meer informatie via
UrbanFlex


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio