Kantoor/ bedrijfsunit, Alkmaar, Oudorp

1821BZ Alkmaar (Alkmaar, NH) (5335x bekeken)

Omschrijving
Te huur bedrijfs-/ showroom unit.
Einsteinstraat 12C Unit 6 te Alkmaar

Op zichtlocatie op bedrijventerrein ’Oudorp’ bieden wij onze unit aan met een totale bedrijfs oppervlakte van 157 M2. De unit is onderdeel van het representatieve bedrijven verzamelgebouw en ligt op het bedrijventerrein Oudorp Nh.
Het verzamelgebouw bestaat uit 12 bedrijf-/showroomunits en is gebouwd met hoogwaardige materialen met een fraaie architectuur en straalt klasse uit.
De unit bestaat uit 78,5 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en 78,5 m2 kantoorruimte op de eerste verdieping.
Unit 6 is gelegen aan de zijkant met een vrij, bijna rustgevend uitzicht op groen en water vanuit het kantoor gedeelte op de eerste verdieping.
De overhead deur van unit 6 ligt direct tegenover de uitrit van het terrein waardoor u in tegenstelling tot de andere units gemakkelijk een auto naar binnen en naar buiten kunt rijden.

Begane grond en eerste verdieping kunnen eventueel naar uw wens worden ingedeeld en afgewerkt. Dit in overleg van kosten en met een huurcontract van minimaal 5 jaar.

Inlichtingen
Heeft u interesse of vragen, dan kunt u een email sturen naar unit@wijk.net . Mail Uw naam, adres, en telefoon nummer en uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor meer inormatie kunt u kijken op www.wijk.net/unit


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte, Showroom, Bedrijfsruimte
Ligging:
Alkmaar, Oudorp
Adres:
Einsteinstraat 12C
Postcode:
1821BZ
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
15000 per jaar ex btw
Bouwjaar:
2009

Soort:
Showroom
Plaats:
Alkmaar
Prijs:
€ 15000 / ja…
Meer informatie via


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio